Ritmul sacru al vindecării
60,00 lei
65,00 lei (-7,69%)

Ritmul sacru al vindecării

Ritmul sacru al vindecării
-7,7%
Preț: 60,00 lei
65,00 lei (-7,69%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-94034-5-7
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 230

DESCRIERE

RITMUL SACRU AL VINDECARII. O ABORDARE HOLISTICA SI METACOGNITIVA A TERAPIEI PRIN MUZICA SI PRIN VIBRATIE - RISVAN VLAD RUSU
 
Cartea de faţă – bazată iniţial pe cercetările intense ale unei lucrări de doctorat – se adresează tuturor celor pasionaţi de sunet, de muzică, de vibraţie, de vindecare, de psihologie, de comportamentul uman, dar şi de aspectele mai „oculte” ale existenţei. Prin aspecte oculte înţelegem – în acest context – paralelele inevitabile între procesul terapeutic, sunet şi culturi diverse ale globului care, încă de acum peste 10000 de ani au reuşit, ce-i drept empiric, să introducă şi să folosească cu succes sunetul şi vibraţia pentru vindecare şi pentru transformare personală.
 
Ne vom întâlni astfel în această lucrare cu şamani şi cu tobele lor misterioase, cu călugări tibetani şi mantrele lor vibrante, cu clerici care îşi folosesc atât vocea interioară, dar şi pe cea exterioară pentru a cânta Psalmi şi pentru a ridica rugăciuni către Divinitate, cu psihologi care au folosit şi folosesc sunetul pentru transformarea clienţilor lor, dar şi cu pianişti, chitarişti şi interpreţi diverşi care, prin arta lor, au reuşit nu doar să se transforme în bine pe sine, dar şi să transforme vieţile celor care au fost atinşi de sunetul lor.
 
Prezenta lucrare se doreşte a fi una cât se poate de antrenantă, practică şi aplicativă şi, urându-vă lectură plăcută, vă invit nu doar să pătrundeţi în lumea fascinantă a sunetului şi a vibraţiei, dar şi să vă transformaţi viaţa prin exerciţiile propuse şi prin metodele expuse (total lipsite de reacţii adverse sau de contraindicaţii). Această carte este, până la urmă, dincolo de „poveste”, un traseu al transformării personale. Risvan Vlad Rusu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0422 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.