Ridică-ți vibrația. Instrumente cu vibrație ridicată pentru trezirea spirituală

Ridică-ți vibrația. Instrumente cu vibrație ridicată pentru trezirea spirituală
Preț: 46,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 9786066395144
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 288

DESCRIERE

Ridică-ți vibrația. Instrumente cu vibrație ridicată pentru trezirea spirituală - Kyle Gray
 
... totul este compus din energie, inclusiv tu! Îți exprimi și manifești energia în tot ce creezi, experimentezi și atragi. Chiar acum, Universul te cheamă să-ți aliniezi viața la o frecvență energetică mai înaltă și ai ocazia în orice moment să-ți ridici vibrația. Lasă-l pe Kyle Gray să-ți fie ghid în această ascensiune!
 
Cartea Ridică-ți vibrația concentrează învățăturile lui Kyle în 77 de practici esențiale, împărtășind afirmații inspiratoare, înțelepciune canalizată și mesaje energetice pentru a te ajuta să-ți trezești conexiunea divină și să-ți activezi lumina.
 
Vei descoperi cum:
• să ai încredere în dragostea și sprijinul Universului
• să-ți cureți câmpul energetic și să-ți protejezi vibrațiile
• să activezi fluxul de energie spirituală prin chakrele tale
• să cultivi o practică spirituală zilnică folosind instrumente simple
• să atragi experiențe pozitive în fiecare zi
 
A trăi cu vibrații înalte înseamnă să trăiești cu scop și cu iubire, să-ți recunoști potențialul și să-l direcționezi astfel încât să faci loc unui flux nesfârșit de miracole, îndrumări și sprijin în fiecare domeniu al vieții tale.

Kyle Gray este profesor spiritual, autor a 8 cărți de succes și co-creatorul a 6 pachete de cărți-oracol. A avut întotdeauna capacitatea de a auzi, a simți și a vedea ceea ce depășește simțurile naturale, ceea ce l-a condus, în adolescență, spre a descoperi puterea îngerilor și a energiei spirituale. Kyle este unul dintre cei mai importanți experți din lume în îngeri și își dedică viața pentru a-i ajuta pe alții să-și descopere abilitățile spirituale. Prin inteligența sa ascuțită, prin nevoia de adevăr și darurile sale intuitive remarcabile, a devenit unul dintre cei mai căutați profesori din domeniul său și susține discursuri în întreaga lume, în săli pline.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0264 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.