Rezolvă conflictele din viața ta

Rezolvă conflictele din viața ta
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-0590-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 216

DESCRIERE

Rezolvă conflictele din viața ta - Dale Carnegie
 
... fiecare conflict din viaţa noastră este încărcat cu un potenţial pozitiv sau negativ. Poate reprezenta o sursă de inspiraţie, descoperire, învăţare, transformare şi dezvoltare - sau, dimpotrivă, de furie, ruşine, constrângere şi împotrivire. Alegerea ne aparţine, nu este a rivalilor noştri, aşadar noi trebuie să găsim determinarea de a înfrunta şi de a depăşi un conflict.
 
Trăim într-o lume a discrepanţelor. Lucrurile nu se întâmplă mereu aşa cum ne-am dori. Acest fapt este evident la locul de muncă. Acolo apar conflicte între noi şi colegi, superiori, clienţi, furnizori sau oricine altcineva din mediul profesional. în plan personal, intrăm în polemici cu persoane din comunitate, cu membrii organizaţiilor şi grupurilor din care facem parte, cu adversarii politici şi, în cele mai multe dintre cazuri, cu membrii familiei.
 
Chiar dacă nu suntem implicaţi direct într-un conflict, putem fi afectaţi de situaţia respectivă şi, de asemenea, implicaţi în găsirea unei soluţii pentru aplanarea conflictului. în această carte, vom examina cauzele conflictelor si îti vom oferi câteva sfaturi despre cum să faci faţă disensiunilor...
 
CUPRINS:
 
CAPITOLUL 1. Conflictul văzut ca oportunitate de dezvoltare profesională    
CAPITOLUL 2. Tehnici de rezolvare a conflictelor
CAPITOLUL 3. Personalitate şi conflict
CAPITOLUL 4. Expunerea conflictului
CAPITOLUL 5. De la conflict la colaborare
CAPITOLUL 6. Menţinerea armoniei atunci când conflictul ia amploare    
CAPITOLUL 7. Cum sa faci fata oamenilor dificili si circumstantelor nefaste
Anexa A. Despre Dale Carnegie & Associates, Inc.
Anexa B. Principiile lui Dale Carnegie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0235 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.