Revelatia. Sa fie lumina - Florentina Mateescu

Revelatia. Sa fie lumina - Florentina Mateescu
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Anul publicării: 2022
Pagini: 144

DESCRIERE

Revelatia. Sa fie lumina - Florentina Mateescu
 
... este cel de-al treilea volum al suitei si observa, impreuna cu tine, miscarea atomilor si a universului, in consens, dupa acelasi model. Mai mult, deja facem trecerea spre modelele de programare a gandirii si actiunilor noastre umane.
 
Sunt revelatorii pentru noi toti sursele comportamentelor, ale modelelor de gandire, ca si a reactiilor pe care le avem…, indrumandu-ne sa gasim calea de a ne elibera de catusele care ne-au mentinut milenii lungi in tipare rigide, necesare, ca sa putem invata variantele de ASA NU!, dar purtatoare de suferinte pentru noi.
 
Revelatia este cel de-al treilea volum al suitei SA FIE LUMINA!, initial trebuia sa fie ultimul volum al trilogiei.
 
Dar, Maria Sa, timpul, ne-a ghidat aceasta scriere la inceputul celei mai ALTFEL perioade istorice a planetei noastre, astfel incat traducerile subtile ale textului biblic sa expandeze intr-o bogatie de informatii, care desfasurau inaintea noastra file din chimie, dar si din multe ramuri ale psihologiei, intr-un dans plin de suplete, insa intr-o miscare incarcata de sensuri. Deja ne apropiem de prezent si programul existentei de pana acum prinde contur in mintea si in sufletele noastre.
 
Intr-o abordare cat se poate de simpla, a dialogului si a unui limbaj comun, accesibil tuturor, Revelatia ne-a traversat prin epoci, conturand deja reperele existentei noastre de pana acum si pregatindu-ne pentru ceea ce urma sa ne destainuie Addenda la Trilogie.

CUPRINS:

MULŢUMIRI
ÎNDRUMARE

CAPITOLUL 1
VIEŢUITOARELE PĂMÂNTULUI (ZIUA A ȘASEA)

DESPRE SUFLET
SFÂNTUL IOAN DAMASCHIN

CAPITOLUL 2
ZIUA DE ODIHNĂ
FACEREA OMULUI.
SUFLET VIU.
SUFLET MIC ȘI SUFLET MARE.
ATOMUL
RAIUL
FACEREA FEMEII

CAPITOLUL 3
ISPITIREA FEMEII
PĂCATUL LUI ADAM
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0218 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.