Rețeta fericirii - Serghei Nikolaevici Lazarev

Rețeta fericirii - Serghei Nikolaevici Lazarev
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 180

DESCRIERE

Rețeta fericirii - Serghei Nikolaevici Lazarev
 
Cum să-ți readuci la viață sufletul? Cum să înveți să accepți voia divină? Care este esența rugăciunii? Cum să învingi teama de viitor? Cum să ai o atitudine corectă față de probleme? Cum să învingi depresia? Cum să te ierți pe tine însuți? Cum să te comporți corect cu copiii?
 
Cunoaștem cu toții zicala: „Norocul și-l face omul cu mâna lui”. Dar, pentru a învăța această artă deloc simplă, este important să înțelegem ce înseamnă fericirea autentică.
 
Cea mai mare fericire pentru orice om este iubirea față de Dumnezeu. Aceasta nu este doar o mare fericire, ci și o condiție pentru supraviețuirea omului și a urmașilor săi. Este și o condiție pentru a avea parte de sănătate, bunăstare sau succes. Pentru a fi sănătos și fericit, omul trebuie să aibă grijă, în primul rând, de propriul suflet.
 
Este necesar să lucrezi cu sine, să-ți cizelezi caracterul și să-ți conturezi un sistem al priorităților cât se poate de clar.
 
Este necesar să pui iubirea pe primul loc și să învingi, în permanență, dependența de instincte. Este necesar să fii capabil să fii fericit, dar, în același timp, să învingi permanent atracția fericirii umane prin iubire, prin educarea propriului suflet.
 
Valoarea supremă pentru orice om este unitatea cu Creatorul. Cea mai mare fericire a noastră provine chiar din această unitate – așa este natura umană. Tot ceea ce este uman este trecător, unitatea cu Dumnezeu din sufletele noastre nu dispare niciodată. Atunci când sufletul nostru aspiră spre Dumnezeu și se deschide față de El, noi trăim adevărata fericire.
 
În noua sa carte, S. N. Lazarev, discutând cu cititorii pe diverse subiecte, îi ajută să găsească drumul spre fericire.
 
Serghei Nikolaevici este autorul a numeroase cărți cu privire la calea spirituală și dezvoltarea omului (seria de cărți „Diagnosticarea karmei,”, „Omul viitorului” și „Experiența supraviețuirii”). Cărțile lui Serghei Nikolaevici s-au vândut, în Rusia și Europa, într-un tiraj total de peste 15 milioane de exemplare.
 
El cercetează, deja de mulți ani, relația reciprocă dintre starea sufletului unui om și destinul lui. În cărțile sale, S. N. Lazarev vorbește despre modul în care faptele noastre se reflectă asupra sănătății, asupra propriului viitor și cel al copiilor noștri.
 
Cărțile, cursurile online și practicile lui S. N. Lazarev redau o experiență de mai mult de 30 de ani de cercetări referitoare la sinteza științei cu religia, la unificarea informației esențiale care formează un sistem universal de cunoștințe.
 
CUPRINS:

INTRODUCERE
SĂNĂTATEA
FAMILIA ŞI RELAŢIILE
MISTICISMUL
DIVERSE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0429 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.