Resetează-te! Simple schimbari ale stilului de viata pentru gestionarea bolilor cronice

Resetează-te! Simple schimbari ale stilului de viata pentru gestionarea bolilor cronice
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-243-7
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 624

DESCRIERE

Resetează-te! Simple schimbari ale stilului de viata pentru gestionarea bolilor cronice - Dr. Dean Ornish, Anne Ornish
 
... după 40 de ani de cercetare, soții Ornish prezintă esența descoperirilor lor într-o rețetă simplă, bazată pe dovezi științifice, pentru o viață mai lungă și mai sănătoasă. În fiecare zi, oamenii mă întreabă cum își pot activa genele responsabile pentru longevitate ca să inverseze procesul de îmbătrânire și să prevină bolile asociate vârstei. Acum pot recomanda cu încredere: «Citește ReSetează-te!» " - Dr. DAVID A. SINCLAIR, autorul bestsellerului Lifespan: De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem?
 
Cercetările științifice revoluționare ale dr. Dean Ornish arată că schimbarea stilului de viață poate determina reversibilitatea evoluției celor mai comune și costisitoare boli cronice (cancer, diabet, boli cardiovasculare, obezitate) și chiar a procesului de îmbătrânire.
 
ReSetează-te! explică de ce schimbările de stil de viață pot învinge așa de multe boli cronice și cât de repede apar beneficiile. Cu 70 de rețete, planificări pentru mese, sugestii pentru aprovizionarea bucătăriei și pentru ieșirile la restaurant, recomandări de exerciții, sfaturi pentru reducerea stresului și povești de succes, ReSetează-te! le oferă cititorilor noi speranțe și noi opțiuni.
 
Dr. Dean Ornish este fondatorul și președintele Institutului de Cercetare în Medicină Preventivă, profesor de medicină la Universitatea din California, San Francisco, și autorul a șase cărți, toate bestselleruri naționale.
 
Anne Ornish este vicepreședintele programului de dezvoltare al Institutului de Cercetare în Medicină Preventivă și creatorul platformei digitale Ornish Lifestyle Medicine. Are peste 25 de ani de instrucție avansată în yoga și meditație.
 
... studiile noastre şi ale altor cercetători demonstrează că multe dintre cele mai comune boli care ne afectează viaţa, precum şi mecanismele îmbătrânirii la nivel celular pot fi ameliorate, stopate sau chiar inversate cu ajutorul acestui program medical integrativ al stilului de viaţă. Printre efectele lui se numără:
•    Reversarea evoluţiei bolilor severe coronariene
•    Reversarea evoluţiei diabetului de tip 2
•    Reversarea, încetinirea sau stoparea evoluţiei cancerului de prostată non-invaziv
•    Reversarea hipertensiunii
•    Reversarea nivelului ridicat de colesterol
•    Reversarea obezităţii
•    Reversarea demenţei senile în stadii incipiente
•    Reversarea evoluţiei unor afecţiuni autoimune
•    Reversarea depresiei sau anxietăţii

Studiile noastre au fost publicate în cele mai importante reviste medicale şi ştiinţifice, cu evaluare inter-pares, şi prezentate în cele mai respectate conferinţe medicale. Niciun alt program medical integrativ al stilului de viaţă nu se bazează pe atât de multe dovezi ştiinţifice referitoare la reversarea afecţiunilor cronice. Din acest motiv, un consiliu de experţi independenţi din cadrul agenţiei U. S. News & World Report a clasat „Dieta Ornish" pe primul loc în protejarea sănătăţii inimii în fiecare an, între 2011 şi 2017, inclusiv.
 
Conştientizarea este un prim pas în tratarea bolii, iar ştiinţa este principalul instrument în acest sens. Susţinerea descoperirilor noastre de către oamenii de ştiinţă ne oferă credibilitate şi ne ajută să depăşim cel mai mare obstacol: scepticismul referitor la nişte schimbări simple asupra modului de viaţă care ar putea avea efecte atât de puternice, cuantificabile şi rapide asupra sănătăţii.
 
Astfel, includem această informaţie, nu ca laudă, ci (sperăm) ca să ofere inspiraţie şi curaj, să risipească scepticismul şi dezinformarea, atât de preponderente. Am utilizat instrumente ştiinţifice de ultimă generaţie ca să dovedim eficienţa acestei intervenţii medicale nesofisticate asupra stilului de viaţă. Dovezile ştiinţifice te motivează să începi, iar beneficiile extraordinare pe care le vei resimţi rapid te ajută să menţii aceste schimbări.

CUPRINS:
 
Prefaţă    
Capitolul 1. Funcţionează!    
Capitolul 2. De ce este eficient. O nouă teorie despre sănătate şi vindecare
Capitolul 3. Revoluţia medicinei stilului de viaţă    
Capitolul 4. Mănâncă sănătos        
Capitolul 5. Fă mai multă mişcare    
Capitolul 6. Mai puţin stres        
Capitolul 7. Iubeşte mai mult
Capitolul 8. Bucătăria Ornish/ Reţete din iubire
Anexă A: Plan nutriţional pe două săptămâni cu alimentele recomandate                
Anexa B: Aprovizionează-ţi cămara ca să reuşeşti    
Note bibliografice
Mulţumiri            
Index reţete            
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0233 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.