Renunţă la tâmpenii. Un jurnal al renunţării la tâmpenii şi al creării unei vieţi fericite

Renunţă la tâmpenii. Un jurnal al renunţării la tâmpenii şi al creării unei vieţi fericite
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-756-043-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 128

DESCRIERE

Renunţă la tâmpenii. Un jurnal al renunţării la tâmpenii şi al creării unei vieţi fericite - Monica Sweeney
 
... cultivarea ranchiunei şi dorinţa de a te răzbuna îţi pot răpi foarte multă energie! Deşi aşteptarea unui moment de plăcere născută din neplăcerea altcuiva sună atât de dulce, adevărata fericire derivă din detaşarea pură (de tip „mă doare în cot”). Dacă vei citi cartea Renunţă la tâmpenii, vei găsi cu siguranţă momente de catharsis în mijlocul obscenităţilor şi de bucurie în mijlocul unor activităţi care te vor inspira prin atitudinea lor pozitivă. De-a lungul acestor pagini absolut încântătoare vei descoperi diferite modalităţi de a te elibera de „tâmpenii” (de gândurile şi de emoţiile tale negative), elevându-ţi în acest fel starea de spirit.
 
Găseşte-ţi seninătatea în micile lucruri din jurul tău, care îţi sunt utile şi care te fac fericit. Spune „Adio, idiotule” tuturor lucrurilor care te deranjează. Înseninează-te şi urmăreşte-ţi curcubeul personal!
 
Tu cum crezi că ai putea afla dacă răzbunarea ta a avut succes? Îi vei plictisi pe toţi cei din viaţa ta vorbindu-le despre fericirea pe care o simţi? Le vei cere să completeze un chestionar referitor la invidie? În acest caz, tu eşti idiotul! Genul ăsta de idioţenii se transmit de la un om la altul. Din fericire, tu poţi opri chiar acum acest mecanism absurd.
 
Mai bine gândeşte-te să renunţi complet la răzbunare, răspândind în schimb fericirea în jurul tău. Notează cinci modalităţi prin care crezi că vei putea face fericiţi alţi oameni...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0241 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.