Reload: Cum să-ți reîncarci bateriile. Arta recuperării inteligente

Reload: Cum să-ți reîncarci bateriile. Arta recuperării inteligente
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-40-0813-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 224

DESCRIERE

Reload: Cum să-ți reîncarci bateriile. Arta recuperării inteligente - Henrik Fexeus, Catharina Enblad
 
... te-ai gândit vreodată cât de mult loc ocupă stresul în viața ta? Ce te împiedică să faci și cum ar arăta o zi lipsită de stres?
 
Desigur, în anumite doze e bun: ne ajută să funcționăm, ne dă energia necesară acțiunii, dar sunt și acele momente în care ne copleșește, ne acaparează și în care pare să ne răpească bucuria de a trăi. Atunci intervine nevoia de a-ți reîncărca bateriile. Într-un mod contraintuitiv, cartea pe care o ții în mână sau o privești acum nu te îndeamnă să elimini din activitățile zilnice – știm, nici nu ai avea cum: job, familie, prieteni, sport… o alegere ar fi imposibilă. În schimb, te va învăța cum să-ți reîncarci bateriile „pe loc", nerenunțând la niciuna dintre activitățile esențiale pentru tine. Indiferent pe care dintre cele trei atitudini față de viață o îmbrățișezi – performantă, grijulie sau de întârziere - vei găsi aici tehnicile adaptate ție.
 
Poți opta pentru tehnici mini, midi sau maxi, acestea din urmă reprezentând deja o schimbare de profunzime. Cartea e presărată cu exemple ale unor oameni ca tine și abundă în exerciții, unele dintre acestea putând să le practici chiar în biroul tău.
 
Henrik Fexeus este specialist în psihologie, tehnici de comunicare și limbajul corpului, NLP şi hipnoză. Organizează şi susţine conferinţe pe tema tehnicilor de manipulare şi influenţă psihologică în mass-media, publicitate, propagandă. De acelaşi autor, la Editura Trei au apărut bestsellerul „Arta de a citi gândurile" și „Manualul abilităților sociale superioare".
 
CUPRINS:
 
PARTEA I. Reîncărcarea (Reload): ce înseamnă și de ce e importantă
Capitolul 1. Introducere
Capitolul 2. Ce e, de fapt, reîncărcarea?
 
PARTEA A II‑A. Reîncărcarea: În termeni practici
Capitolul 3. Iată ce se întâmplă când nu‑ți reîncarci bateriile
Capitolul 4. Cât de mult îți reîncarci bateriile în prezent?
Capitolul 5. Reîncărcare practică pentru toată lumea
 
PARTEA A III‑A. Reîncărcarea: Adaptată nevoilor tale
Capitolul 6. Cum faci față sarcinilor care îți sunt impuse?
Capitolul 7. Reîncărcări mini, midi și maxi (din nou)
Capitolul 8. Planul tău personal pe trei săptămâni
Capitolul 9. Ca încheiere
Bibliografie
Mulțumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0213 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.