Relații eșuate. Să nu te încurci niciodată cu un bărbat însurat

Relații eșuate. Să nu te încurci niciodată cu un bărbat însurat
Preț: 24,95 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-46-8307-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 152

DESCRIERE

Relații eșuate. Să nu te încurci niciodată cu un bărbat însurat - Aurora Liiceanu
 
... nu aș dori să se creadă că relațiile eșuate sînt o nenorocire, că trebuie să te ferești să trăiești asemenea experiențe. Avem, în cursul vieții, întîmplări rele, experiențe rele, trădări, adesea chiar din partea unor oameni apropiați nouă, calomnii, dezamăgiri, accidente nefericite, minciuni, intrigi, înșelări, invidii.
 
Toate acestea formează un tezaur al răului care are un mare impact asupra vieții noastre. Nu putem uita ce ni s‑a întîmplat ca experiență negativă. Are vreun rol acest tezaur al răului?
 
Da, spun psihologii, ne face să ne ferim de răul cu care ne‑am putea confrunta, deci are și o latură pozitivă. Nelăsîndu‑ne să uităm ceea ce ne‑a provocat nefericire, suferință, ne avertizează să evităm în viitor ceva ce este rău pentru noi. Ne face să fim mai prudenți, mai conștienți de adversitățile vieții și ne dă o lecție de supraviețuire. (Aurora Liiceanu)
 
CUPRINS:
 
O întâlnire cu verdict    
Istoria lui Eleni    
Istoria Tinei    
Duplicitate şi complicitate  
Năvodul - laşitate masculină şi complicitate feminină    
Promisiuni deşarte şi obişnuinţă    
Memorie şi uitare   
Enigmaticul Charles Lindbergh    
Traiul în trei. Un zid imposibil de trecut
Gânduri finale   

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0347 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.