Reguli de aur. Scrierile pierdute

Reguli de aur. Scrierile pierdute
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-0240-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256

DESCRIERE

Reguli de aur. Scrierile pierdute - Napoleon Hill
 
... inteligente şi elocvente, scrierile din cartea de faţă se remarcă printr-un evident fond motivaţional şi promovează perspective care continuă să fie actuale, pornind de la teme precum: capacitatea de sugestie, consolidarea încrederii în sine, legea atracţiei, persuasiune versus forţă - care sunt deja cunoscute publicului cititor al lui Hill.
 
Noii autori de cărţi motivaţionale au adaptat şi readaptat ideile acestuia, însă sursa originală este, fără doar şi poate, preferabilă oricărei alteia. Pentru că, aşa cum s-a spus în repetate rânduri, viziunea lui Hill este capabilă să schimbe vieţi!
 
Volumul de faţă cuprinde articolele redactate de Napoleon Hill între 1919 şi 1923, care au marcat începutul carierei sale de autor motivaţional. Adunate pentru prima oară într-o carte, aceste scrieri vădesc un spirit admirabil în înţelepciunea sa, ale cărui opinii sunt la fel de întemeiate şi astăzi ca acum aproape un secol.
 
Pornind de la o serie de interviuri luate de Hill unor personalităţi marcante din vremea lui, precum Carnegie, Ford şi Edison, articolele cuprinse aici vizează şi propun modalităţi testate - şi deci eficiente - prin care orice om obişnuit poate atinge succesul.
 
CUPRINS:
 
Prefaţă
Introducere
Capitolul 1. Moştenirea socială şi cea fizică
Capitolul 2. Autosugestia
Capitolul 3. Sugestia
Capitolul 4. Legea acţiunii şi reacţiunii
Capitolul 5. Puterea minţii
Capitolul 6. Consolidarea încrederii în forţele proprii
Capitolul 7. Mediu şi obişnuinţe
Capitolul 8. Memoria
Capitolul 9. Marc Antoniu a cucerit gloata romană prin sugestie
Capitolul 10. Putere de convingere versus forţă
Capitolul 11. Legea compensaţiei
Capitolul 12. Regula de aur: secretul realizării depline
 
 
 
 
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0236 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.