Reflexologia holistică. Masajul cu uleiuri esentiale si cristale in terapia reflexogena

Reflexologia holistică. Masajul cu uleiuri esentiale si cristale in terapia reflexogena
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066393102
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208

DESCRIERE

Reflexologia holistică. Masajul cu uleiuri esentiale si cristale in terapia reflexogena - Kliegel Ewald
 
... ghid de tratamente reflexologice combinate cu terapii complementare pentru refacerea echilibrului energetic, calmarea durerii și susținerea sănătății
 
... modalitati de tratare rapida și cu precizie a diferitelor disfuncții emoționale și fizice, cu o combinație integrată de reflexologie și terapii complementare.
 
Autorul aplică principiile fundamentale ale reflexologiei pentru întregul organism, elaborând un tratat de reflexologie complex, cuprinzător și ușor de utilizat de către oricine.
 
• Conține peste 30 de hărți color ale sistemelor de zone reflexe, de la cap până la degetele de la picioare, inclusiv urechi, gură, limbă și trunchi.
• Include terapii de susținere, precum folosirea uleiurilor esențiale, masajul cu baghetă de cristal și vizualizarea pentru maximizarea sănătății.
• Examinează istoricul și evoluția reflexologiei, dezvăluind rădăcinile sale orientale și occidentale, precum și progresele internaționale recente.
 
„Reflexologia acoperă un spectru mult mai larg decât zona tălpilor. Există moduri de a atenua migrenele prin masarea cu ulei fin a cotului, de a normaliza diareea sau constipaţia cu masaje la nivelul membrelor inferioare şi de a îmbunătăţi funcţiile în urma unui atac cerebral cu masaj în anumite zone ale capului, uneori chiar şi după câţiva ani de la declanşarea atacului cerebral.
 
Toate acestea sunt tratamente reflexologice, doar că sunt în mare măsură necunoscute şi, astfel, până acum doar puţini practicieni entuziaşti au recurs la aceste posibilităţi.
 
Lucrarea de faţă este rezultatul a 40 de ani de experienţa ca maseur medical, vindecător natural şi conferenţiar. Doresc să îţi împărtăşesc şi ţie ceea ce m-a fascinat dintotdeauna, precum şi numeroasele metode de vindecare naturală...
 
CUPRINS
Prefaţă. Abordarea holistică
Capitolul 1. Introducere în lumea reflexologiei
Capitolul 2. Sisteme reflexologice
Capitolul 3. Diagnosticarea
Capitolul 4. Tehnici
Capitolul 5. Tipuri de tratamente prin reflexoiogie holistică
Concluzie.    De la practică la artă vindecătoare
Bibliografie
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0358 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.