Reflecţii. Relaxează-te. Evaluare personală a fondatorului Sistemului Silva

Reflecţii. Relaxează-te. Evaluare personală a fondatorului Sistemului Silva
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 88

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

În calitate de fondator al Sistemului Silva pentru autocontrol mental, îmi exprim în această carte propriile mele reflecţii mentale, proiectând o privire retrospectivă şi meditativă asupra anului 1944 când mi-am început cercetarea în domeniul minţii umane.

Prin această meditaţie am ajuns la concluzia că cea mai extraordinară descoperire a erei noastre este cea realizată cu secole în urmă de Iisus Cristos.

Această concluzie m-a invitat să formulez nişte întrebări: Care ar putea fi înţelesul întoarcerii lui Cristos pe Pământ? A existat vreo manifestare a întoarcerii Sale în această lume? La aceste întrebări eu am răspuns afirmativ, considerând că întoarcerea Sa înseamnă şi constă în evocarea revelaţiilor Sale şi practicarea lor pentru a obţine soluţii practice pentru rezolvarea problemelor.

Pentru acest motiv eu consider că această carte va ajuta cititorul să utilizeze în mod profitabil revelaţiile lui Hristos şi prin practicarea lor efectivă, el va putea să găsească soluţia la problemele sale zilnice.

Sistemul Silva de autocontrol mental este un sistem educaţional, bazat pe cercetare ştiinţifică şi fără nici o afiliere religioasă. Această carte proiectează şi expune, în mod exclusiv, propriile mele concepte şi convingeri personale, în calitate de cercetător şi creştin.

Din Cuprins:

Introducere... 5
Reflecţii... 10
Simţuri ale minţii... 10
Utilizarea subconştientului în mod conştient... 11
Bucură-te de o sănătate mai bună şi de o mai mare vitalitate... 13
Factorii succesului... 15
Cercetarea undelor cerebrale alfa... 20
Crearea Sistemului Silva... 23
Învăţarea controlului gândurilor... 40
O redescoperire... 42
Cum şi când să cerem ajutor... 44
Pentru oamenii ocupaţi... 46
Feriti-vă de imitatori... 47

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0337 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.