Reduceți tensiunea arterială fără medicamente

Reduceți tensiunea arterială fără medicamente
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 168

DESCRIERE

Reduceți tensiunea arterială fără medicamente - Roger Mason
 
... această carte este una dintre cele mai bine documentate si mai comprehensive, mai autentice şi mai eficiente lucrări tipărite despre reducerea tensiunii arteriale. în ea vei găsi nenumărate dovezi clinice şi ştiinţifice publicate pe plan internaţional, referitoare la subiectul abordat. Marea majoritate a cărţilor despre hipertensiune sunt, pur şi simplu, pline de dezinformări. Nu îţi vei scădea tensiunea arterială acoperind simptomele prin administrarea de medicamente scumpe şi toxice, cu serioase efecte adverse. Acestea îţi scurtează viaţa şi îţi afectează calitatea vieţii.

Folosind medicina naturală, vei trata însăşi cauza problemelor cu ajutorul dietei adecvate şi a stilului de viaţă sănătos. Dieta şi un stil de viaţă sănătos vindecă boala. Dieta şi un stil de viaţă sănătos scad tensiunea arterială. Acestea reprezintă singura terapie reală. Dieta, suplimentele cu efecte dovedite, hormonii naturali, exerciţiul fizic, postul ţinut săptămânal şi renunţarea la orice obiceiuri dăunătoare (precum consumul de cafea) reprezintă singura cale spre o sănătate perfectă.

Astăzi, locuitorii multor ţări dezvoltate au printre cele mai ridicate niveluri ale tensiunii arteriale din lume. Şi acest lucru nu este cauzat doar de stres...
 
Dar care sunt factorii care provoacă hipertensiunea arterială? Stresul nu este unicul vinovat. Principala cauză identificată este rezistența la insulină. Cu alte cuvinte, insulina noastră își pierde eficacitatea, pe fondul consumului extrem de ridicat de diverse tipuri de zahăr și de înlocuitori de zahăr. Practic, celulele organismului nu mai reacționează cum trebuie la cantități normale de insulină.
 
Suntem hrăniți excesiv, dar cu toate acestea suntem subnutriți. La ora actuală, peste 65 de milioane de americani adulți – o treime din populația acestei țări – au hipertensiune arterială. Peste 40 de milioane sunt prehipertensivi. Nu întâmplător, s-a constatat că un american consumă anual peste 70 de kilograme de diverse tipuri de zahăr și substituenți de zahăr.
 
Printre alți factori majori care determină hipertensiunea arterială se numără obezitatea, lipsa de exercițiu fizic, aportul excesiv de grăsimi și proteine și abuzul de alcool.

CUPRINS:
 
Despre această carte                
1.    Despre hipertensiunea arterială        
2.    Diagnosticare
3.    Rezistenţa la insulină este cheia                
4.    Cerealele integrale - temelia vieţii
5.    Dietă, dietă şi iar dietă            
6.    Obezitatea - „stâlpul de susţinere" al hipertensiunii    
7.    Mineralele de care ai nevoie                
8.    Mitul nivelului scăzut de sodiu
9.    Suplimentele de care ai nevoie        
10.    Suplimentele temporare                                 
11.    Acizii graşi omega-3                                
12.    Trebuie să faci        
13.    Hormonii tăi de bază            
14.    Testarea hormonilor acasă
15.    Analiza sanatatii inimii si a arterelor
16.    Obiceiuri daunatoare
Sapte pasi catre sanatatea naturala               

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0458 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.