Răspunsul (2 vol) - David Icke

Răspunsul (2 vol) - David Icke
Preț: 110,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-973-1965-64-2
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 1080

DESCRIERE

 Răspunsul (2 vol) - David Icke
 
... cum ar fi dacă ai putea pătrunde dincolo de ceea ce spun presa și politicienii, ajungând în miezul lucrurilor și descoperind adevărata amploare a minciunilor care ne înconjoară? Cum ar fi să știi adevărul despre lumea în care trăim și astfel să ai o șansă să-ți păstrezi libertatea pe care încă o mai ai?
 
David Icke, în noua sa carte Răspunsul, ne oferă perspective documentate, însoțite de dovezi concrete și nume reale, îndreptate spre problemele cu care generația noastră se confruntă: globalizarea, controlul generalizat al populației, accesul limitat la sănătate, pandemia Covid-19. Ce se întâmplă cu adevărat dincolo de cortinele proiectate în presă? Cine și de ce a creat criza sanitară din pandemie? Care e scopul final al acestor experimente asupra populației?
 
Cartea Răspunsul a fost scrisă și publicată în anul 2020, atunci când impactul pandemiei și lockdown-urilor era puternic resimțit. Totuși, ideile din această carte nu sunt noi. Ele au fost enunțate cu semnale de alarmă de către David Icke în urmă cu mulți ani, în lucrările sale anterioare. Pandemia nu a fost decât o confirmare a faptului că teoriile sale sunt reale și cu atât mai îngrijorătoare cu cât se confirmă mai concret de la an la an. Răspunsul înglobează toate teoriile lui Icke într-o formă documentată, cuprinzătoare, dar ușor de parcurs.
 
Realitatea cuantică este descrisă pe înțelesul tuturor, așa încât fiecare cititor să se poată reconecta cu adevărata sa natură și să descopere contrastul dintre modul în care am fost creați și modul în care se dorește să fim acum. Temele discutate sunt diverse, de la religie până la sociologie, geopolitică și daunele create de tehnologia 5G, astfel încât fiecare dintre noi poate învăța ceva nou parcurgând această carte.
 
Răspunsul îți va schimba cu siguranță percepția asupra lumii în care trăim. Această carte are rolul de a deschide ochii celor ce vor să vadă dincolo de minciună, iluzie a libertății și manipulare. Vei înțelege totul despre controlul minții, tirania tehnologiei și fascismul modern. Răspunsul te va provoca să cauți dovezi la rândul tău.
 
După lectură, nu vei mai fi același. Îți vei da seama că dovezile dominației mondiale a Ocultei Mondiale au fost tot timpul acolo, le-ai văzut, dar ți-a fost frică să admiți că sunt reale. Vei spune: „mi s-a părut mie ceva”, „am știut”, „am simțit”. Ți-a fost frică să privești adevărul în ochi. Așa cum spune David Icke în această carte, frica este valuta controlului. Aici, însă, lucrurile sunt prezentate fără frică, exact așa cum sunt.
 
Aceasta nu este doar o carte care spune lucrurile pe față, fără teama de a aduce în discuție faptele abominabile ale unor personalități de anvergură. De fapt, aceasta este cartea unei generații mințite care abia acum începe să afle adevărul de dincolo de știri și discursuri. O carte care are puterea de a te elibera de minciună și de a te conduce spre ultima baricadă care îți apără libertatea.
 
Vom încheia această prezentare cu un citat aflat chiar la începutul cărții: Nu ești o picătură în ocean, ci ești oceanul într-o picătură. Această carte chiar are potențialul de a-ți schimba viața. Acesta este Răspunsul.
 
CUPRINS:
 
VOLUMUL 1

Prolog

Capitolul 1. Ce este realitatea

Capitolul 2. Cine suntem?

Capitolul 3. Care mistere?

Capitolul 4. Ce este iubirea?

Capitolul 5. Unde ne aflăm?

Capitolul 6. De ce nu ştim?

Capitolul 7. Cum suntem manipulaţi?

Capitolul 8. De ce este demonizat gazul vieţii?

Capitolul 9. De ce sunt „schimbările climatice" transformate într-o farsă?

 

VOLUMUL 2

Capitolul 10. Faceţi parte din Noii Treziţi?

Capitolul 11. De ce oamenii albi? De ce creştinismul? De ce bărbaţii?

Capitolul 12. Unde putem ajunge - dacă nu ne trezim la timp?

Capitolul 13. Ce se află cu adevărat în spatele nebuniei transgen?

Capitolul 14. Ce este simfonia lumii noi?

Capitolul 15. Cum au pus la cale falsa „pandemie"?

Capitolul 16. De ce este Bill Gates psihopat?

Capitolul 17. Ce este Răspunsul?

Post Scriptum
Anexa 1
Anexa 2
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0332 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.