Puterile vietii

Puterile vietii
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8184-09-8
Anul publicării: 2018
Pagini: 312

DESCRIERE

Puterile vietii - Omraam Mikhael Aivanhov
 
Oamenii vin, pleaca, lucreaza, se distreaza, se dedica diferitelor activitati, tara sa observe ca viata lor se murdareste, slabeste, fiindca ei nu fac nimic sa o pastreze. Ei se gândesc ca, din moment ce au viata, se pot folosi de ea ca sa guste toate placerile sau sa devina bogati, savanti, celebri... Astfel, ei îsi consuma rezervele, iar când nu le mai ramâne nimic, ei sunt obligati sa-si opreasca toate activitatile. Nu are nici un sens sa actionezi astfel, fiindca, risipindu-ti viata, nu mai ai nici o resursa.
 
Înteleptii au spus mereu ca viata reprezinta esentialul si ca ea trebuie pastrata, purificata, sfintita, eliminând tot ce o împiedica sau o blocheaza, pentru ca apoi. datorita ei, obtinem totul: sanatatea, forta, puterea, inteligenta, frumusetea... Cea mai înalta magie, cea mai înalta magie alba consta în a trai o viata pura si luminoasa.
 
CUPRINS:
 
Viata I... 7
    II... 23
    III... 36
Caracter si temperament... 49
Binele si raul I... 67
    II... 91
Cum sa ne comparam cu balaurul... 105
Prezenta si absenta... 125
Gândurile sunt niste entitati vii I... 147
    II... 161
Nedoritii I    ... 173
    II... 188
Forta spiritului... 197
Sacrificiul    ... 223
înaltul ideal... 247
Pacea... 265
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0244 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.