Puterea rugaciunii (Puterea miraculoasa a mintii tale - vol. 1)

Puterea rugaciunii (Puterea miraculoasa a mintii tale - vol. 1)
Preț: 37,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-9466-58-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 288

DESCRIERE

Puterea rugaciunii (Puterea miraculoasa a mintii tale - vol. 1) - Joseph Murphy
 
O colectie fara precedent a lucrarilor transformatoare si faimoase ale autorului cartii Puterea extraordinara a subconstientului tau. Colectia aduna la un loc, intr-o serie de volume inspiratoare si usor de parcurs, unele dintre cele mai rare si mai extraordinare carti scrise de Joseph Murphy.

Aceasta antologie inegalabila cuprinde mai mult de 20 de carti si brosuri, printre care: Puterea credintei, Sa ne bucuram de belsug si prosperitate, Semnificatia reincarnarii, De ce mi s-a petrecut asa ceva? si Elimina teama din viata ta.
Aceste lucrari sunt extrase din cea mai prolifica si mai puternica perioada din carierea lui Murphy si vor fi o bucurie si o incantare pentru toti cititorii sai.
 
Când omul se trezeste pe deplin, el stie ca planetele sunt gânduri, sorii si lunile sunt gânduri, iar propria sa constiinta este spatiul care le sustine pe toate. El începe sa-si dea seama ca întreaga lume este un gând. De exemplu, el devine constient de faptul ca trupul nu este real, ci este un gând sau o idee ce are loc în constiinta, Corpul nu poate exista în afara constiintei. Omul trezit spiritual îsi da seama ca nu exista absolut nicio realitate în materie sau în corpul uman - materia este o masa de idei si de convingeri. Omul da viata ideilor si convingerilor, atât timp cât le crede. Când nu se mai încrede în credintele eronate, aceste idei nu mai au viata.

Omul nu a fost nascut si nu va muri niciodata, caci nu exista moarte. Moartea este o idee ce exista în minte. Atât timp cât omul crede în moarte, el va fi obligat sa o experimenteze. Fiinta umana nu are nici început, nici sfârsit - ea a existat dintotdeauna, asa cum Dumnezeu a existat în vesnicie si asa cum va fi mereu. „Dumnezeu si omul sunt Unul."„Eu si Tatal suntem Unul."
 
Omul care citeaza mereu asa-zisele autoritati sociale, pentru a dovedi teoriile moderne despre reîncarnare, este în realitate un om fara autoritate. Este o fiinta slaba, care îi priveste pe ceilalti ca fiind maestri si adepti. Nu numiti pe nimeni maestru. „Nu întrebati pe nimeni de sanatate pe drum." Întâmpinati-L pe Dumnezeul launtric, împaratia lui Dumnezeu se afla în voi însiva, iar daca cineva va spune: „Priveste aici! Priveste acolo!", nu-l ascultati, caci împaratia Cerurilor se afla, în realitate, în inima omului.
 
Fragment din carte:

... trebuie sa întegem ca Dumnezeu nu are probleme, caci, daca ar fi avut, cine le-ar fi rezolvat?  Astfel, atunci când ne rugam, stim ca Dumnezeu are doar raspunsuri. El nu întâmpina nici un fel de probleme, de aceea noi ne înaltam launtric la nivelul în care sa recunoastem raspunsul. Raspunsul curge prin problema, însa nu exista nicio problema. Aceasta se petrece dincolo de orice ratiune si veti fi uluiti de modul neobisnuit în care va aparea solutia. La întâlnirile noastre speciale pentru tineri vorbim adesea despre intuitie si inspiratie, ce sunt pentru ei aspecte extraordinar de fascinante si de iluminatoare.
 
Intuitia este pasul usor al oaspetelui nevazut. Trebuie sa-l întâmpinam cum se cuvine pe acest rege al regilor si sa-i aducem laude. In acest mod, el ne va vizita tot mai des. Intuitia este abandonarea ratiunii intelectuale în favoarea întelepciunii lui Dumnezeu. Aceasta înseamna ca noi renuntam la rationamentul nostru obiectiv doar în sensul de a asculta de o calauzire superioara. Dupa ce am primit o intuitie, ne folosim ratiunea pentru a o utiliza. In acest fel veti obtine informatii specifice despre tot ce doriti.
 
Sa oferim un exemplu: dumneavoastra scrieti o carte si aveti nevoie de anumite date, care au fost scrise prin anii 1000 î. Hr. Aceste informatii se pot gasi la Muzeul Britanic sau la Biblioteca Publica din New York. E posibil sa dureze zile sau saptamâni pâna gasiti ce aveti nevoie, mai ales daca nu stiti exact ce anume cautati. în asemenea caz, relaxati-va, ramâneti interiorizati si rugati-L în tacere si liniste pe Tatal vostru (subconstientul vostru): „Tu, Cel care cunosti toate lucrurile, da-mi aceasta informatie". Adormiti cu un singur cuvânt în gând: „raspuns". într-o stare de relaxare repetati cuvântul „raspuns".
 
Mintea dumneavoastra subiectiva cunoaste cu întelepciune totul, stie ce raspuns cautati si va va raspunde în vis, ca un presentiment sau o senzatie ca sunteti condusi pe drumul cel bun. Sau puteti simti spontan sa mergeti într-un anume loc, unde o persoana va da raspunsul. „Eu am cai pe care nu le banuiti."Multi oameni ajung adesea într-o librarie, unde deschid o carte ce se dovedeste a fi exact informatia cautata. însa e necesar sa fim mereu atenti la manifestarile ghidarii divine. Atunci când percepem o idee sau un sentiment deosebit, trebuie sa fim capabili sa le recunoastem.
 
Exista doua motive pentru care este posibil sa nu recunoastem aceste manifestari. Ele sunt încordarea launtrica (stresul) si incapacitatea de a le recunoaste. Daca ne aflam mai mereu într-o stare de spirit negativa, deznadajduita, calauzirea divina este imposibila. Iar în acest caz, sa stiti ca va predomina doar ghidarea negativa.

Daca ne aflam mai mereu intr-o stare increzatoare, plina de bucurie si fericire, vom recunoaste momentele de intuitie si, mai mult decat atat, vom simti un impuls subiectiv sa le ducem la indeplinire. Prin urmare este necesar sa ramanem calmi si relaxati atunci cand ne rugam pentru o indrumare superioara, caci nimic nu poate fi obtinut prin incordare, frica sau neliniste...

CUPRINS:
 
Cartea 1... 5
Lasati-va calauziti de Dumnezeu (1945, revizuita 1948)
Capitolul 1 - Lasati-va calauziti de Dumnezeu... 7
Capitolul 2 - Aveti puterea de a alege... 10
Capitolul 3 - O noua nastere... 14
Capitolul 4 - Biblia si omul... 21
Capitolul 5 - Impregnarile mintii subiective... 24
Capitolul 6 - Auziti si vedeti cu adevarat... 26
Capitolul 7 - Adevarata forta a rugaciunii... 30
Capitolul 8 - Falsii profeti... 31
Capitolul 9 - Vederea la distanta... 35
Capitolul 10 - Lipsa scopului... 37
Capitolul 11 - Fiti Una cu Dumnezeu... 37
Capitolul 12 - Iertarea... 40
Capitolul 13 - Sunteti reflectarea exterioara a ceea ce gânditi launtric... 43
Capitolul 14 - Inegalitatea omului... 44
Capitolul 15 - Timpul si spatiul... 47
Capitolul 16 - Calatoria în viata de apoi... 49
Capitolul 17 - Descoperiti-va pe voi însiva... 52
Capitolul 18 - Reînnoiti-va mintea... 55
Capitolul 19 - Meditatia... 56
Cartea 2... 59
Elimina teama din viata ta (1946)
Cartea 3... 69
Iubirea este libertate (1948)
Cartea 4... 109
Sa ne bucuram de belsug si prosperitate (1952)
Capitolul 1 - Constiinta sanatatii... 111
Capitolul 2 - Acceptarea belsugului si a prosperitatii... 115
Capitolul 3 - Iubirea, personalitatea, relatiile umane si de familie... 119
Capitolul 4 - Exprimarea si manifestarea dorintei... 124
Cartea 5... 131
Puterea rugaciunii (1953)
Cum sa folositi mintea pentru a va vindeca... 134
Practica Prezentei lui Dumnezeu... 135
Transformati frica în credinta... 135
Depasirea starilor de îngrijorare... 136
Dorinta - Darul lui Dumnezeu... 137
Cum sa aveti o casatorie fericita... 138
Secretul pacii mintii... 139
Puteti avea un viitor mai bun... 140
Depasirea starilor de enervare... 141
Renasterea spirituala... 142
Cartea 6... 145
Miracolele mintii tale (1953, revizuita 1955)
Cum functioneaza mintea... 147
Subconstientul si sanatatea... 150
Subconstientul si alcoolismul... 159
Subconstientul si bogatia... 168
Cum sa utilizati subconstientul în problemele conjugale... 173
Subconstientul si calauzirea înteleapta    ... 178
Depasirea fricii cu ajutorul subconstientului... 183
Cartea 7... 191
Magia credintei (1954)
Cântecul triumfului... 193
Practica Prezentei lui Dumnezeu... 203
Realizati-va dorintele benefice... 210
Magia credintei... 217
Pasii catre fericire... 222
Cum sa aveti relatii umane armonioase... 228
Cum sa va controlati emotiile... 234
Transformarea „eu-ului" individual în „Eu-ul" divin... 240
Cartea 8... 247
Semnificatia reîncarnarii (1954)
Semnificatia reîncarnarii... 249
Ce ne spune Biblia despre reîncarnare... 253
Suntem, cu adevarat, victimele karmei?... 256
De ce nasterea este diferita pentru fiecare fiinta umana... 260
Cum sa împiedicam nasterea dictatorilor, a despotilor si tiranilor... 266
Am trait si alte vieti?... 270
Misterul fiintelor înzestrate cu capacitati extraordinare... 274
Calatoria în lumea de dincolo... 280

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0372 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.