Puterea miraculoasa a mintii tale (vol. 5). Practica gandirii pozitive

Puterea miraculoasa a mintii tale (vol. 5). Practica gandirii pozitive
Preț: 25,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-9466-63-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 136

DESCRIERE

Puterea miraculoasa a mintii tale (vol. 5). Practica gandirii pozitive - Joseph Murphy
 
... este normal şi natural să îţi doreşti bunăstare, succes şi apreciere. Ar trebui să ai suficienti bani pentru a face ceea ce îţi doreşti. Sărăcia nu este o virtute, ci o boală a sufletului şi minţii ce trebuie eradicată. Bogăţia este înainte de toate o stare a minţii, la fel ca şi sărăcia. Mahalalele şi cartierele săracilor vor dispărea la nivel mondial abia atunci când din mintea şi spiritul oamenilor va fi înlăturată premeditarea şi credinţa în necesitatea lipsurilor şi a mizeriei.

în timpul şedinţelor mele de consultanţă aud mereu şi mereu afirmaţia: „Toate problemele mele s-au rezolvat cu ajutorul câtorva mii de dolari". Oamenii strâmtorati financiar nu ştiu că bunăstarea este expresia unei reprezentări mentale şi că, folosind creator tehnicile simple expuse în această carte, vor trăi afluxul unor nebănuite bogăţii. Aceasta este la fel de valabil şi pentru oamenii care se confruntă cu lipsuri spirituale sau sufleteşti.

Este dreptul tău şi al familiei tale să posede hrană bună, îmbrăcăminte frumoasă, o casă comodă, înzestrată cu tot confortul, şi banii necesari pentru o viaţă decentă; este un drept dat de Dumnezeu de a avea succes şi de a fi fericit. In ultimă instanţă, pentru propria-ţi prosperitate este necesar să-ţi găseşti zilnic timpul pentru a medita sau pentru a te ruga; în acest fel, în timpul relaxării totale, poţi să-ţi materializezi visurile. A prospera înseamnă a progresa atât din punct de vedere spiritual, cât şi intelectual, sufleteşte, social, economic, material; pe scurt, în toate direcţiile.

Nu demult am purtat o discuţie cu un bărbat care, după cum spunea, era urmărit de „ghinion". Casa îi era ipotecată şi nu avea bani destui pentru a achita dobânda ipotecară, nici pentru întreţinerea minimală a familiei sale. Asistenţa medicală a familiei sale, de pildă, era achitată de fratele său. De ani şi ani omul încerca să vândă o parte din terenul său agricol; dar nimeni nu voia să-1 cumpere. El îşi considera viaţa „ratată".

I-am explicat că infinita înţelepciune din subconştientul său i-ar putea dezvălui întotdeauna tot ce trebuie să ştie, că i-ar putea sugera inspiraţii, idei creatoare şi, bineînţeles...

CUPRINS:
 
Cartea 1
Practica gândirii pozitive (1958)
 
Cuprins:
Capitolul 1 - SECRETUL FORŢEI MIRACULOASE
Capitolul 2 - CUM SĂ DEVII CONŞTIENT DE FORŢA TA COSMICA
Capitolul 3 - NOROCUL Şl SUCCESUL
Capitolul 4 - CUM SĂ DOBÂNDEŞTI ÎNCREDEREA ÎN SINE
Capitolul 5 - LEGEA SECRETĂ A GHIDĂRII INTERIOARE
Capitolul 6 - CUM NE ÎNCĂRCĂM BATERIILE SPIRITUALE ŞI SUFLETEŞTI
Capitolul 7 - SURSA BUCURIEI ÎN DRAGOSTE ŞI ÎN CĂSNICIE
Capitolul 8 - CUM CREŞTE PROSPERITATEA TA CU AJUTORUL PRINCIPIULUI INFINITEI EVOLUŢII
Capitolul 9 - FORŢA INFINITĂ ÎN ARMONIZAREA RELAŢIILOR TALE CU SEMENII
Capitolul 10 - SURSA MIRACULOASĂ A VINDECĂRII
Capitolul 11 - ÎNVAŢĂ CUM SĂ TE ROGI EFICIENT
Capitolul 12 - TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE
 
Cartea 2
Cum să trăiţi fără efort şi tensiuni lăuntrice - Semnificaţia profundă a Cărţii lui Iov (1959)
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0366 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.