Puterea miraculoasă a minții tale (Vol. 4). Puterea vindecatoare a iubirii

Puterea miraculoasă a minții tale (Vol. 4). Puterea vindecatoare a iubirii
Preț: 37,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 232

DESCRIERE

Puterea miraculoasă a minții tale (Vol. 4). Puterea vindecatoare a iubirii - Joseph Murphy
 
... cartea are la baza o serie de cursuri si lecturi speciale cu privire la semnificatia tainica a Revelatiilor Sfantului Ioan Teologul, pe care le-am tinut in New York, Los Angeles si in alte parti ale lumii. in secolele II si III a aparut o controversa cu privire la originea Cartii Apocalipsei. S-a afirmat ca Apocalipsa si a patra Evanghelie, atribuite lui Ioan, erau scrise de catre Cerinthus, un gnostic. Criticul, Dionysius din Alexandria, a declarat ca aceasta lucrare trebuie sa fi fost lucrarea unui Ioan, altul decat fiul lui Zevedeu, argumentand printr-o comparatie intre Cartea Apocalipsei si Evanghelia atribuita lui Ioan, analizand stilul, limbajul si contextul lucrarilor.

Enciclopedia Biblica subliniaza ca Evanghelia dupa Ioan, Epistolele si Apocalipsa provin toate din aceeasi scoala, aratand afinitati lingvistice in diferite puncte ale lucrarilor. Consensul cercetarilor Bibliei este ca autorul Apocalipsei este, in realitate, necunoscut, iar afirmatia ca este lucrarea lui Ioan (Apostolul) nu trebuie sa fie luata in considerare.
 
Cercetarea manuscriselor egiptene vechi indica sursa posibila a acestor scrieri antice. Exista doar un singur Adevar si toate scrierile sacre sunt parti sau fragmente ale intelepciunii antice care ne-a fost transmisa din timpuri imemoriale. In studiul comparativ al scrierilor sacre si religioase trebuie sa ajungem la concluzia ca la baza tuturor acestor texte stravechi se afla o intelepciune traditionala, o stiinta mistica.

In timpurile stravechi, aceasta gnoza sau intelepciune secreta era pazita cu strasnicie, fiind impartasita doar celor considerati demni de initiere. Biblia este un manual psihologic si spiritual, ce contine si ne invata legile mintii umane si modul in care lucreaza Dumnezeu.

Cartea Apocalipsei este alegorica si mistica; nu este nicidecum istorica. Nu trebuie sa interpretam alegoria ca Hind date si fapte istorice. Oamenii au incercat in zadar sa ofere Apocalipsei o interpretare istorica; altii au considerat-o ca fiind o profetie, ce prezice evenimentele lumii. Biblia nu dezbate predictiile evenimentelor viitoare, precum razboaie, dezastre, distrugerea lumii etc. Vechiul si Noul Testament nu vorbesc despre evenimente viitoare si destinul natiunilor. Daca Biblia ar predica despre asemenea lucruri, ar insemna ca toate lucrurile sunt preordonate, predeterminate si omul nu are de ales, nu are vointa libera sa-si modeleze si sa-si faureasca destinul.

Daca toata piesa este deja scrisa si va aflati aici pentru a va implini rolul, precum actorul care isi rosteste partea sa din piesa, care ar mai fi rolul rugaciunii, studiul Bibliei sau invatarea modului in care functioneaza subconstientul?
 
Dupa cum gandeste omul in inima sa, asa este el - astfel incat sa poata dovedi ca isi poate modifica viitorul, prin transformarea modului de a gandi si de a simti acum si aici. Credinta si intelegerea despre voi insiva, precum si gandirea voastra obisnuita determina daca sunteti sanatosi sau bolnavi, fericiti sau deprimati, bogati sau saraci.
 
CUPRINS:
 
Cartea 1. Deschideţi-vă calea prin rugăciune - Semnificaţia profundă a Apocalipsei Sfântului Ioan Teologul (1958)
Cartea 2. Puterea vindecătoare a iubirii (1958)
Cartea 3. Rămâneţi pentru totdeauna tineri (1958)

Cartea 4. Tehnici în terapia prin rugăciune (1960)
Introducere
Rugăciunea stabileşte tipare constructive, benefice
Tehnici de rugăciune
Practica terapiei prin rugăciune
Cum funcţionează rugăciunea
Puterea transformatoare a rugăciunii
Cum să vă rugaţi pentru îndrumare
Cum elimină rugăciunea obstacolele de pe cale
Cum să iertaţi cu ajutorul rugăciunii
Cum înlătură rugăciunea problemele conjugale
Rugăciunea alungă frica
Cum să vă rugaţi pentru a rămâne mereu tineri
Faceţi ca rugăciunea voastră să fie eficientă
Rugăciunea elimină tristeţea şi mâhnirea
Cartea 5. Puteţi să vă transformaţi întreaga viaţă (1961)
Capitolul 1 - Eliminaţi sentimentele de vinovăţie
Capitolul 2 - Voia personală şi Voia lui Dumnezeu
Capitolul 3 - Iubirea izgoneşte cu adevărat frica
Capitolul 4 - înlăturarea blocajelor mentale
Capitolul 5 - A fi, a face şi a avea
Capitolul 6 - Misterele şi minunile somnului
Capitolul 7 - Reconcilierea opuşilor şi eliminarea resemnării oarbe
Capitolul 8 - Secretul suprem al tuturor veacurilor
Capitolul 9 - Sunteţi ceea ce mâncaţi
Capitolul 10 - Calitatea magică şi extraordinară a încrederii în sine
Capitolul 11 - Cheia supremă a relaţiilor umane armonioase
Cartea 6. Religia nucleară (1961)
Cartea 7. De ce mi s-a petrecut aşa ceva? (1962)
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0337 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.