Puterea iertarii. Benani - Lise Bourbeau

Puterea iertarii. Benani - Lise Bourbeau
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786069499597
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 224

DESCRIERE

Puterea iertarii. Benani - Lise Bourbeau
 
... această lectură are ca scop ajutarea cititorilor să devină conştienţi de consecinţele tuturor deciziilor şi mai ales de binefacerile împăcării şi iertării. Atât povestea, cât şi personajele, sunt fictive. Orice asemănare cu persoane în viaţă sau decedate este pură coincidenţă. Pentru a scrie această serie, autoarea s-a bazat pe numeroase întâmplări trăite, auzite la atelierele pe care le-a făcut.

învăţăturile călăuzei Mishael sunt create de autoare. Ea vă sugerează să le adoptaţi numai dacă vă ajută să vă îmbunătăţiţi calitatea vieţii. Dacă acest lucru este sau nu valabil pentru voi, rămâne pentru voi să decideţi. Autoarea a scris cu italice ce gândeşte sau simte Ari când observă o situaţie sau o persoană, cu scopul de a face diferenţa între acestea şi ce trăieşte şi observă el.
 
Fragment din carte:
 
"Iată-mă în aşternuturi frumoase, fiul celui care era fiul meu! Situaţia e total pe dos! E cu totul ciudat. Credeam că felul în care am murit în viaţa precedentă e o surpriză suficient de mare. Dar nu, o a doua a urmat imediat după asta, descoperirea că eu continuam să trăiesc în lumea sufletului şi au apărut apoi unele noi... Or mai fi şi altele?
 
N-am vrut niciodată să cred aiurelile care se povesteau pe tema reîncarnării, dar lumea sufletului pe care tocmai am părăsit-o, mă bântuie şi descopăr mai ales ce noroc am avut să întâlnesc o fiinţă atât de minunată ca MISHAEL care m-a ghidat să înţeleg mai multe adevăruri. Ce răbdare a avut cu mine! Mi-a luat o grămadă de timp să accept să-l ascult, şi şi mai mult să îl înţeleg. Mi-a spus foarte clar că dacă voi pune învăţăturile lui în practică, viaţa pe care o voi începe va fi de departe mai bună. Deja nu sunt sigur că îmi amintesc tot ce mi-a spus."

CUPRINS:
 
Mulţumiri        
Către cititori                    
Prolog            
Capitolul 1. Sosirea lui Ari (august 1986)    
Capitolul 2. Fericirea părinţilor    
Capitolul 3. întâlnirea cu familia
Capitolul 4. Moştenirea    
Capitolul 5. Bucuria revederii lui Mishael
Capitolul 6. Dificultăţile Carinei
Capitolul 7. Copilăria lui Ari
Capitolul 8. Sărbătoarea    
Capitolul 9. Lunarienii    
Capitolul 10. Transformarea lui Benani    
Capitolul 11. Marea plecare        
Capitolul 12. Deziluzia    
Capitolul 13. Separarea        
Capitolul 14. Talentele se dezvoltă    
Capitolul 15. Revolta lui Ari    
Capitolul 16. împăcarea    
Capitolul 17. Vindecarea lui Benani    
Capitolul 18. Benani la Vancouver    
Capitolul 19. întoarcerea acasă        
Capitolul 20. O nouă soacră    
Capitolul 21. Homosexualitatea lui Gary    
Capitolul 22. Descoperirea
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0296 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.