Puterea cuvantului rostit - Florence Scovel Shinn

Puterea cuvantului rostit - Florence Scovel Shinn
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786068998077
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 192

DESCRIERE

Puterea cuvantului rostit - Florence Scovel Shinn
 
Cuvintele pe care le rostim au o putere imensă, iar acordând atenție acestora, ne putem transforma viața în ceea ce ne dorim.
 
Puterea cuvântului rostit sintetizează învățăturile lui Florence Scovel Shinn, unul dintre cei mai cunoscuți profesori de predare a modalităților de succes din toate timpurile. Cartea împletește aceste cunoștințe cu povești din viața reală, cazuri concrete de oameni care și-au schimbat destinul prin puterea cuvântului rostit. Simplitatea principiilor sale le face ușor de aplicat pentru oricine își dorește viața la care a visat.
 
Viața este un joc de cuvinte, cuvântul potrivit îți oferă răspunsul. Schimbă-ți cuvintele și schimbă-ți lumea, căci cuvântul tău este lumea ta.
 
Foarte puțini oameni aduc în viața lor ceea ce le aparține de drept. Trăiesc la periferia dorinței inimii lor. Întotdeauna pare prea frumos ca să fie adevărat. Pentru persoana deșteptată spiritual nimic nu este prea frumos ca să fie adevărat. Succesul și fericirea ta depind de stăpânirea de sine și de echilibrul tău. Ritmul, armonia și echilibrul sunt cheile succesului și ale bucuriei.   

CUPRINS:

Capitolul 1 - Armele pe care nu le cunoști
Capitolul 2 - Eu vă dau putere
Capitolul 3 - Fii puternic! Nu te teme
Capitolul 4 - Slavă Domnului
Capitolul 5 - Pace şi prosperitate
Capitolul 6 - Marea ta oportunitate
Capitolul 7 - Nu fi îngrijorat în nicio îngrijorare
Capitolul 8 - Neînfricarea
Capitolul 9 - Victorie și împlinire

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.