Punct ochit, punct lovit. Puterea concentrării

Punct ochit, punct lovit. Puterea concentrării
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-0452-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 104

DESCRIERE

Punct ochit, punct lovit. Puterea concentrării - Brian Tracy
 
Norman   Vincent   Peale   spunea: „Când Dumnezeu doreşte să-ţi trimită un dar, îl împachetează sub forma unei probleme. Cu cât este mai mare problema, cu atât mai mare e darul pe care-l conţine."
 
Care să fie darul, lecţia valoroasă reprezentată de problema ce-ţi dă bătăi de cap în acest moment? Ca printr-o minune, dacă porneşti în căutarea darului — a lecţiei valoroase -, întotdeauna îl vei găsi.
 
De fapt, dacă e suficient de mare sau durează de mult timp, problema sau dificultatea poate însemna chiar o pungă plină de cadouri. Şi cu cât analizezi mai intens problema şi cauţi darurile, cu atât mai multe daruri vei descoperi.
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE
Cu ochii asupra ţintei
CAPITOLUL 1. Puterea clarităţii
CAPITOLUL 2. Puterea atenţiei
CAPITOLUL 3. Puterea scopului
CAPITOLUL 4. Puterea concentrării
CAPITOLUL 5. Puterea excelenţei
CAPITOLUL 6. Puterea oamenilor
CAPITOLUL 7. Puterea perseverenţei
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0319 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.