Psihotronica si Metacontactul - Generalul rus Dimitry Fonareff

Psihotronica si Metacontactul - Generalul rus Dimitry Fonareff
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8863-10-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Categoria: Paranormal

DESCRIERE

Psihotronica si Metacontactul - Generalul rus Dimitry Fonareff - Emil Strainu
 
Aceasta carte nu contine retete de magie sau descoperiri stiintifice. Aici nu vei gasi termeni tehnici si nici secrete din invataturile ezoterice.

Continutul acestei carti este alcatuit din materialele activitatii ofiterilor superiori ai KGB-ului, care si-au facut datoria asigurand paza si protectia oamenilor de stat si savantilor militari din Ministerul Apararii din Rusia, in perioada 1991-2009.
Cartea ofera cititorului o intelegere mai profunda a problemelor acelora care vor sa afle mai multe despre cum sunt facute legile, dupa care functioneaza societatea contemporana.

Cartea relateaza, intr-o forma accesibila, despre cum pot fi, cu ajutorul metodelor actuale de obtinere a informatiei, prognosticate o serie de evenimente si, in functie de acestea, cum se organizeaza propriile actiuni, in sensul larg al cuvantului.

De asemenea se prezinta tehnologiile si metodele utilizate de profesionistii in domeniul serviciilor de escorta, atat in cadrul institutiilor de stat, cat si in domeniul privat. In acest context, notiunea de „fosti profesionisti” nu exista. In acest capitol sunt prezentate mai multe fragmente dintr-o serie de cercetari, unice in lume, privind activitatea specialistilor Serviciului de Securitate al primului presedinte al Rusiei.
 
Trebuie subliniat faptul ca principiile si perceptia acestor tehnologii unice au fost diferite atât pentru ofiterii KGB, cât si pentru specialistii Ministerului Apararii al URSS.
 
Activitatea lor s-a intersectat cu activitatea practica, fapt care a contribuit la un amplu schimb de experienta si de cunostinte in acest domeniu cu caracter strict secret.
 
Evenimentele petrecute in 1991 în URSS au contribuit la schimbari majore, la nivelul întregii societati. Inclusiv în metodele de organizare a pazei si protectiei demnitarilor tarii. La Kremlin se schimbau presedintii, însa problemele ramâneau aceleasi probleme de care se ocupa renumita Directie a 9-a.
 
Odata cu instalarea noii conduceri to Serviciul de securitate, au început sa fie folosite o serie de metode si de proceduri pentru rezolvarea anumitor probleme despre care aveau cunostinta un numar foarte mic de specialisti.
 
CUPRINS:

Cartea care te face sa gândesti
 
Capitolul I
Expresul litemyi „URSS - Rusia"
 
Capitolul  II
Istorie si mostenire
 
Capitolul III
Pasii istoriei
 
Capitolul IV
Metacontactul
 
Capitolul V
Cunostinte si tehnologii
 
Capitolul VI
Dincolo de limitele cunoasterii
 
Capitolul VII
Raportul X 564
 
Capitolul VIII
Sase povestiri  
 
Capitolul IX
Dosarele Z sau stiinta militara superioara
 
Capitolul X
Innascut si dobânditi
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0391 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.