Psihologia transpersonală (vol. 2)

Psihologia transpersonală (vol. 2)
Preț: 52,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066392662
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 440

DESCRIERE

Psihologia transpersonală, vol. 2 – Prof. Univ. Dr. Anca Munteanu
 
Anca Munteanu reușește o performanță de excepție, demnă de marii maeștri ai Renașterii. Prin cele două volume ale cărții sale, autoarea ne oferă într-o admirabilă sinteză și rigoare științifică un summum al științelor și culturii. Este o carte necesară tuturor celor care, angoasați de misterul propriei existențe, caută un răspuns la interogațiile lor.  - Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan
 
Cititorul poate astfel să exploreze idei și practici ce completează știința și medicina oficiale și să-și extindă înțelegerea și conștiența dincolo de limitele cu care este obișnuit. Ghidajul măiestrit și mereu tonic al autoarei cărții îl va purta prin sinuozitățile vieții și ale morții, prin tainele nașterii și lecțiile bolii, ca și printre manifestările sublime ale spiritului uman.
 
Prof. Univ. Dr. Anca Munteanu este profesor la Departamentul de Psihologie, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Universitatea de Vest din Timișoara.
 
Cred că psihologia viitorului e una holistică, confluentă, care valorifică și onorează toate dimensiunile și trebuințele umanului. Psihologia transpersonală fructifică din plin acest duh al adâncurilor, explorând firidele tainice ale realității alternative, topind blocuri de dogmatism țanțoș, pentru a alimenta și susține saltul spiritual salvator al omenirii.
 
A devenit limpede pentru orice om conștient și responsabil că societatea umană, în formatul ei actual, saturat de mizerie morală și frivolități dezonorante, de sălbăticia carierei și a banului, de cultura de tip fast‑food, de individualism, agresiune malignă și prost gust sfidător, nu mai poate supraviețui.
 
Provocarea curentului transpersonal pentru psihologul de azi seamănă cu mâna pe care Dumnezeu o întinde spre om în scena Genezei lui Michelangelo, din Capela Sixtină. E o simplă invitație, fără crispări inutile și fără ostentație. E o așteptare tandră, înstelată de speranță

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0441 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.