Psihologia iubirii romantice într-o epoca fara romantism

Psihologia iubirii romantice într-o epoca fara romantism
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-38-0111-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 208

DESCRIERE

Psihologia iubirii romantice într-o epoca fara romantism - Nathaniel Branden
 
Te-ai întrebat vreodata cum ia nastere iubirea romantica? Care sunt deosebirile dintre iubirea matura si cea imatura? Ce rol joaca sexul în dragoste? Este exclusivitatea necesara? Si, poate cea mai importanta întrebare, putem face ca dragostea sa dureze?
 
Prima editie a acestei lucrari de referinta a fost publicata în anul 1980 si a înregistrat un adevarat succes, cartea explorând multele paliere - filosofic, istoric, sociologic si chiar biologic - care se intersecteaza cu acest concept ce anima si sta la însasi baza umanitatii noastre.
 
Autorul ne explica de ce atât de multi oameni cred ca iubirea romantica nu este o alternativa viabila în zilele noastre si, prin prisma experientei acumulate din lucrul cu sute de pacienti, ne demonstreaza de ce este nu numai posibila, dar si dezirabila pentru oricine îi întelege profunzimile si este pregatit sa accepte provocarile pe care aceasta le aduce. În acest sens, iubirea nu reprezinta numai o cale catre o stare de bine extraordinara, ci si un drum catre o descoperire de sine profunda. Viziunea sa asupra iubirii este în deplina concordanta cu vremurile în care traim si este de o acuratete incredibila.
 
CUPRINS:
 
Multumiri... 11
Prefata la editia din 2007... 13
Introducere - 1980... 19
Capitolul 1
Evolutia iubirii romantice... 27
Capitolul 2
Originile iubirii romantice... 87
Capitolul 3
Despre alegeri în iubirea romantica... 135
Capitolul 4
Provocarile iubirii romantice... 165
Epilog: Cuvânt de încheiere despre iubire... 199
Bibliografie... 203

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0254 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.