Privire in interior - Gabriel Socaciu

Privire in interior - Gabriel Socaciu
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-029-693-5
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 246

DESCRIERE


Privire in interior. Imparatia cerurilor este in noi - Gabriel Socaciu
 
Scriptura afirmă că Împărăția lui Dumnezeu nu are nimic de-a face cu splendoarea exterioară, neputând fi găsită decât în inima omului. Când  acesta  respectă  cu  sfințenie  acest  îndemn  simplu  și  nu  se  abate  de  la  el,  se  poate  spune  că  el  a  descoperit  deja  Împărăția  Cerurilor  în  existența  sa  pământeană.  În  acel  moment nu mai are de ce să se îngrijoreze că nu va avea bani de trai, de hrană, de cele necesare vieții pe pământ. El va primi atâta înțelepciune cât îi este necesară, iar dacă va  avea  nevoie  de  un  ajutor  exterior  îl  va  primi  la  timpul  potrivit, de câte ori va fi nevoie.
 
Dacă va avea nevoie de anumite puteri speciale, acestea i se vor da fără ezitare, când va fi nevoie de prezența lor. Oamenii vor trebui să aleagă între o viață lipsită de sens, plină  de  îngrijorări  și  de  incertitudini,  căutând  rezolvare  și  răspunsuri dintr-un exterior deja mort, și una în care nu se vor mai îngrijora de nimic, pentru că deja în ei sălășluiește Împărăția lui Dumnezeu, care le oferă totul, neașteptând în schimb decât recunoștință, loialitate și bucurie.
 
Cartea „Privire în interior” redă trăiri personale, viziuni și  mesaje  primite,  pe  care  le-am  relatat  ca  atare,  cât  mai  aproape  de  naturalețea  și  autenticitatea  lor.  Uneori,  textul  este  scris  ca  un  monolog,  alteori  apar  mesaje  asemănătoare  unor  îndemnuri  la  reflecție  și  introspecție,  primite  într-un  sistem revelatoriu. Chiar dacă nu este scrisă sub forma unui dialog, așa cum a fost scrisă cartea precedentă „Dumnezeu este puterea mea” consider că „Privire în interior” este o completare a ei, o radiografie  făcută  în  interiorul  ființei  om,  prin  toate  cele  trei  aspecte de bază ale sale: fizic, sufletesc și spiritual.

În  prezent  asistăm  nu  numai  la  o  destructurare  a  părții  organice pe care o vedem prin miile de boli, ci și la îmbolnăvirea sufletului unei mari părți a omenirii. Deși nu le putem cuantifica la fel ca în cazul bolilor corpului fizic, suferințele sufletești sunt multiple, iar simptomele lor chiar mai dureroase decât cele organice.
 
Am scris în această carte despre efectele a ceea ce numim pierdere de suflet și despre cât de mult depindem de vitalitatea sa. Vorbim mult despre imunitatea și sănătatea corpului fizic, dar nu știm prea mult să ne hrănim și să ne întărim partea subtilă, eterică, pentru a primi de acolo mai multă energie și a ne continua astfel menirea.
 
Suntem  într-o  perioadă  de  accelerare  a  proceselor  de  schimbare,  purificare  și  curățare  pe  toate  nivelurile  și  este  esențial să ne întoarcem la chemarea spiritului, la călăuzirea și calea pe care ni le arată, pentru a trece mai ușor și a înțelege astfel  ceea  ce  numim  Apocalipsa  sau  revelația  (ridicarea voalului).

CUPRINS:

Cuvânt înainte
Începuturi
Epilog

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0541 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.