Primele 6 săptămâni cu bebe

Primele 6 săptămâni cu bebe
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-50-6292-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 204

DESCRIERE

Primele 6 săptămâni cu bebe. Ghidul de nădejde care vă învață cum să aveți un bebeluș sănătos, voios și care doarme bine - Cathryn Curtin
... primele șase săptămâni de după naștere sunt printre cele mai fericite zile pe care le vei trăi, dar și cele mai dificile. Nimic nu te poate pregăti pentru lipsa de somn, plâns, dragoste și confuzie. Aceste prime șase săptămâni sunt temelia vieții tale de părinte. Știu că în aceste prime săptămâni poți face multe lucruri pentru a avea un bebeluș care doarme 5­-6 ore, începând cu 11 noaptea, și asta va fi temelia vieții tale de părinte fericit, sigur pe sine și cu o gândire pozitivă.
 
Se întâmplă atât de multe „lucruri“ în primele șase săptămâni, și toate au nevoie de atenție. Poți apela la un profesionist ca să te ajute cu unele dintre ele, ca să rezolve ceea ce te preocupă și ca să primești ajutor constant sau tratament dacă e nevoie. Lucruri precum recuperarea după naștere, alăptarea reușită, durerea, infectarea rănilor, constipația, emoțiile puternice și incontrolabile, umflarea sânilor, refluxul gastro­esofagian al bebelușului, alergia la lactoză, un bebe plângăreț sau gălăgios, lipsa de somn, sfârcurile inflamate, crăpate sau care sângerează, mastita, apoi vaccinurile de la șase săptămâni... Pare comic, dar nu e!
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte
Introducere
1. De ce sunt importante primele șase săptămâni
2. Pregătirea pentru naștere
3. La mulți ani, bebe!
4. Primele zile, prima săptămână
5. Săptămâna a doua
6. Săptămâna a treia
7. Săptămâna a patra
8. Săptămâna a cincea
9. Săptămâna a șasea
10. După șase săptămâni
Mulțumiri
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0188 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.