Preia controlul asupra durerii și redescoperă bucuria de a trăi

Preia controlul asupra durerii și redescoperă bucuria de a trăi
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786060711391
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 148

DESCRIERE

Preia controlul asupra durerii și redescoperă bucuria de a trăi – dr. Gabriela Udrea
 
... in practica mea medicală m-am întâlnit și mă întâlnesc, de foarte multe ori, cu persoane cu durere cronică musculoscheletală care așteaptă acea pilulă magică care, odată cumpărată și înghițită va face să dispară pentru totdeauna durerea. Din păcate, acea pilulă magică nu a fost descoperită încă.
 
Pe durata unei boli cronice, că vrem sau nu, se stabilește, pe termen lung, o relație cu durerea. În termenii, dinamicii interpersonale, această relație este de obicei una negativă, caracterizată de sentimente de neîncredere, frică, resentimente, ostilitate.

Nu promit vindecarea miraculoasă, dar vreau să vă ajut să învățați să nu vă lăsați doborât de durere, să vă recâștigați echilibrul, energia, entuziasmul, armonia, încrederea în propriile puteri, să îmbunătăți relația cu dumneavoastră și cu ceilalți și să regăsiți bucuria de a trăi chiar în prezența durerii.
 
Cartea este un ghid care vă va însoți în călătoria dumneavoastră de regăsire a speranței și de reducere a durerii acordând atenție reconectării dintre corp-minte și suflet. Sunt trei motive pentru care trăim; trăim pentru corp, trăim pentru minte, trăim pentru suflet. Niciunul dintre ele nu este mai important sau mai merituos decât celălalt. Nimeni nu poate trăi deplin dacă unul dintre acestea nu sunt exprimate deplin. Nu este drept și nici nobil să trăiești doar pentru suflet și să nu acorzi atenție corpului și minții și de asemenea să acorzi atenție minții-intelectului și să neglijezi corpul și sufletul. O viață cu sens și împlinită presupune expresia deplină a tot ce o ființă umană poate exprima și oferi cu trupul, mintea și sufletul său.
 
Cunoșterea învinge teama de durere. Este titlul capitolului care vă va ajuta să deveniți un bun cunoscător al durerii cronice musculoscheletale, a soluțiilor terapeutice, a modului în care poți sa stabilești un parteneriat cu medicul curant venind cu propria evaluare a durerii și importanța intervenției psihologice atunci când depresia și anxietatea acompaniază durerea.
 
CUPRINS:
 
Prefaţă
Chipurile durerii                
Cunoaşterea învinge teama de durere    
Ai grijă de corpul tău, este locul unde trăieşti
Puterea vindecătoare a minţii    
Iubirea de sine: o romanţă pentru o viaţă    
Pregăteşte umbrela înainte de ploaie: Fii pregătit să gestionezi un nou puseu    
Planifică următoarea mişcare către o viaţă cu sens!    
în loc de concluzii    
Bibliografie    
Despre autor    
Mulţumiri   
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0401 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.