Pranoterapie in imagini. Armonia divina pe intelesul tuturor

Pranoterapie in imagini. Armonia divina pe intelesul tuturor
Preț: 109,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789731120256
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 100 pag plastifiate

DESCRIERE

Pranoterapie in imagini. Armonia divina pe intelesul tuturor - Marian Zamfir
 
... suntem la început de mileniu şi asistăm la o serie de transformări ale climei şi ale mediului înconjurător. Probabil vă întrebaţi ce puteţi face pentru a depăşi cât mai uşor această perioadă de multiple schimbări. Ei bine, răspunsul este întoarcerea la natură şi restabilirea armoniei cu mediul înconjurător, cu planeta pe care o locuim şi cu Universul.

Pranoterapia este o alternativă care vine în ajutorul celor ce doresc să restabilească armonia în ei înşişi şi în jurul lor. Prin intermediul exerciţiilor accesibile prezentate, fiecare persoană poate să se purifice şi să acumuleze energii subtile, cu ajutorul cărora se poate transcede această perioadă de profunde transformări. De asemenea, se vor echilibra chakrele şi corpurile fine, iar calitatea relaţiilor interumane se va îmbunătăţi.

Prana reprezintă energia universală nemanifestată; este forţa subtilă care animă întreaga manifestare a creaţiei. Prin conştientizarea ei şi datorită creşterii percepţiei extrasenzoriale, se acumulează o mare cantitate de prană, iar astfel se poate reface corpul fizic şi corpurile fine.

Pranoterapia este modalitatea prin care se poate regăsi scânteia divină, se dezvoltă intuiţia, care este busola cu ajutorul căreia omul se orientează în viaţă. Aşadar, cu un minim de efort şi prin practicarea constantă a exerciţiilor prezentate, se poate obţine uşor creşterea puterii de concentrare şi acumularea forţei necesare continuării studiului şi restabilirii echilibrului interior.
 
Persoanelor care nu dispun de o perioadă suficientă de timp necesară studiului le oferim varianta intitulată "Gimnastica minţii", care conţine exerciţii eficiente pentru oameni grăbiţi. în cadrul acestei variante - Pranoterapie pentru oameni grăbiţi - exerciţiile concepute au o durată de practică de aproximativ 10-15 minute şi sunt grupate pe trei teme de studiu:
-    Purificarea chakrelor pentru oameni grăbiţi;
-    Purificarea corpurilor fine pentru oameni grăbiţi;
-    Purificarea chakrelor prin puterea subconştientului pentru oameni grăbiţi.
 
Pranoterapia pentru avansaţi cuprinde:
-    meditaţii active cu efecte mai profunde (exerciţiile au o durată de aproximativ 78 minute);
-    meditaţii de armonizare cu planetele sistemului solar;
-    meditaţii pentru alinierea chakrelor.
 
CUPRINS:
 
Introducere    
Rolul şi importanţa chakrelor
Trezirea energiei vitale
Echilibrarea chakrelor            
Echilibrarea corpurilor fine        
Trezirea energiei vitale    
Creşterea puterii psihice            
Rolul şi importanţa practicii spirituale    
Reîncărcarea pranică            
Partenerul ideal şi partenerul astral    
Concluzii                
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0250 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.