Povești vindecătoare. Darul povestirii. Grădinarul credincios.

Povești vindecătoare. Darul povestirii. Grădinarul credincios.
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-38-0350-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 128

DESCRIERE

Povești vindecătoare. Darul povestirii. Grădinarul credincios. - dr. Clarissa Pinkola Estés
 
... aceste povestiri care se întretaie cu eleganţă vorbesc despre pierdere, supravieţuire şi renaştere, fiind construite în jurul experienţelor unchiului scriitoarei, un ţăran fugit dintr-o Ungarie devastată de război, devenit ulterior, refugiat grădinar credincios şi un tezaur ambulant de poveşti, unul dintre „saltimbancii puşi pe şotii, bătrânii lăudăroşi, înţelepţii ursuzi şi bărbaţii atât de aproape de sfinţenie” din copilăria lui Estés.
 
În Darul povestirii veţi găsi câteva povestiri aşezate, la fel ca păpuşile ruseşti, una într-alta. Toate alcătuiesc un testament emoţionant al triumfului iubirii asupra pierderii şi suferinţei. Autoarea amestecă cu măiestrie răul şi binele, întunericul şi lumina, disperarea şi speranţa, într-un cadou minunat care luminează şi fortifică, un dar ce va fi preţuit de toţi cei care îl primesc.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0443 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.