Povestea lumii. Istoria pe înţelesul copiilor (Vol. 2: Evul Mediu)

Povestea lumii. Istoria pe înţelesul copiilor (Vol. 2: Evul Mediu)
Preț: 49,95 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-46-9410-5
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 416

DESCRIERE

Povestea lumii. Istoria pe înţelesul copiilor (Vol. 2: Evul Mediu). De la căderea Romei la începutul Renașterii - Susan Wise Bauer
 
Cine au fost primii locuitori ai Britaniei?
Cum a apărut Marele Canal din China?
Cine a inventat praful de pușcă?
Cum a ajuns Spania sub stăpânire musulmană?
Cine a debarcat primul în America? Unde a fost descoperită ciocolata?
Cum funcţiona prima tiparniţă?
 
Scrisă într-un stil direct și antrenant, Povestea lumii. Istoria pe înţelesul copiilor este o serie de patru volume care prezintă istoria omenirii din cele mai vechi timpuri și până astăzi. Capitolele fiecărui volum sunt centrate pe evenimente și personalităţi importante din perioada analizată și oferă un mod plăcut și accesibil de a cunoaște și a înţelege istoria.
 
Al doilea volum, consacrat Evului Mediu, începe de la căderea Imperiului Roman de Apus sub atacurile triburilor barbare și arată cum și-au construit conducători din diversele zone ale lumii noile imperii. De la ascensiunea dinastiei Tang la Marea Schismă, de la unirea musulmanilor într-un imperiu islamic de către profetul Mahomed și urmașii lui la încoronarea lui Carol cel Mare, de la Reforma lui Martin Luther la primii împăraţi moguli, volumul ne spune povestea regilor, a împăraţilor, a liderilor religioși și a oamenilor pe care aceștia i-au condus.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0195 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.