Povarnisurile nemuririi

Povarnisurile nemuririi
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 194

DESCRIERE

Povarnisurile nemuririi - Caterina Gruni
 
... autoarea povesteste experientele traite pe parcursul ultimilor 38 de ani, cele mai multe dintre ele in domeniul spiritual — perceptii extrasenzoriale si comunicari cu lumea nevazuta, revelatii si contacte cu totul deosebite — care i-au schimbat total convingerile.
 
Cea mai importanta descoperire a fost ca frica ancestrala de moarte a omului n-are suport. Moartea reprezinta de fapt o descatusare a spiritului uman. Frica de moarte ar trebui inlocuita cu speranta si cu bucuria de a fi spirite eterne si libere. Speranta si optimismul sunt atributele acestei carti autobiografice, adevarata confesiune de credinta, ce relateaza cu sinceritate si emotie o perioada de aproape 40 de ani de viata marcata cu precadere de drame si de tragedii greu de depasit.
 
Un fir epic incarcat de romantism si nu lipsit de umor, care strabate intreaga carte, da un plus de atractivitate povestirii. Toate acestea constituie insa pretextul abordarii tematicii principale a cartii: cautarea adevarului, a caii de evolutie spirituala a omului si a raspunsurilor asupra ideii de moarte.
 
Autoarea aduce dovezi din propria viata ca moartea nu exista, ea reprezinta doar un cumul amplificat al fricilor noastre interioare. Prin moarte, sufletul (viata) se elibereaza de constrangerea materiei, a mintii. Devine spirit liber ce are acces deplin catre adevar, catre Divinitate. Astfel, sunt povestite experientele sale (perceptii extrasenzoriale, comunicari cu lumea nevazuta, revelatii si contacte uimitoare), care au adus raspunsuri importante. Cartea contine numeroase informatii, prezentate clar si concis, e incitanta si captivanta; dupa ce-o incepi, e dificil s-o lasi din mana pana la final.
 
Dacă mă încred în Dumnezeu şi El nu există, nu pierd nimic. Dacă nu am încredere în Dumnezeu şi El există, pierd infinit. Blaise Pascal
 
Nu pretind a fi vreun „maestru", nici măcar profesor, sau îndrumător, nicidecum, sunt şi voi rămâne mereu un modest discipol, un învăţăcel. în realitate, fiecare dintre noi poate fi, în acelaşi timp, şi maestru şi discipol.

Vreau doar să povestesc întâmplări incredibile din viaţa mea, întâmplări care mi-au schimbat complet viziunea asupra vieţii, a lumii, dar, mai ales, mi L-au descoperit pe El, pe Mântuitorul nostru.
 
Poate pentru unii, care ar crede că inventez totul şi care admit cu greu existenţa unei lumi invizibile, va fi un declic şi căutarea va începe. Aş fi atât de fericită să se întâmple asta, chiar şi pentru un singur om!
 
CUPRINS:
 
Declic
Cine sunt
La drum
Crina
Drumul altfel
Comunicări
Reîncarnare şi karma
Adevărata cale
Addenda
Impresii asupra manuscrisului:
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Literatura Initiatica/Beletristica

Created in 0.0286 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.