Porţi către lumină

Porţi către lumină
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-92951-2-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 104

DESCRIERE

Porţi către lumină - Panayiota Theodoki-Atteshli
 
…viaţa oamenilor este dominată de haos şi confuzie. Trebuie să trecem dincolo de griji şi de zbaterile sinelui personalităţii curente şi să acţionăm în armonie şi cu iubire. Viaţa pe Pământ va fi atunci, mai uşoară şi mai plină de bucurii. Meditaţia sincera este o cale către Dumnezeu, către găsirea Gloriei Lui din interiorul nostru şi în formele de viaţă care ne înconjoară. Dezvoltarea şi evoluţia vin încetul cu încetul, pe măsură ce creştem în conştiinţă, până când atingem Conştiinţa – Dumnezeiască.
 
Doar profesorii şi cărţile nu ne pot duce direct acolo, ci pot doar să ne arate calea. Trebuie să facem această călătorie singuri, pentru a experimenta cele mai înalte stări de conştiinţă şi frumoasa, adevărata Realitate. Noi nu suntem emoţiile noastre, nu suntem dorinţele noastre şi nu suntem gândurile noastre. Noi nu suntem cele trei corpuri ale noastre ci ceva cu mult mai grandios: „Eu am zis: Sunteţi dumnezei, toţi sunteţi fii ai Celui Prea Înalt” (Psalmi 82: 6)
 
Fragmente din carte:
 
Omul se vede pe el însuşi ca pe un individ separat de întreg, preocupat în exclusivitate de bunăstarea lui proprie şi, în cel mai fericit caz, de bunăstarea propriei sale familii, a comunităţii sau a naţiunii. Această atitudine conduce la distrugerea planetei. Când va înţelege Omul că întreaga planetă este casa sa şi toţi oamenii aparţin familiei sale? În cele din urmă, Omul ar trebui să se trezească. Va înceta să mai trăiască în iluzie şi va trebui să vadă realitatea: o realitate vizibilă doar cu ochii sufletului.
 
Fiecare Om este răspunzător pentru bucuriile şi tristeţile lui; de paradisul sau iadul în care trăieşte. Nimeni nu poate scăpa de consecinţele comportamentului său, bune sau rele. Va veni vremea ca fiecare să se confrunte cu rezultatele acţiunilor sale îndreptate asupra altora sau asupra vieţii însăşi. Omul se judecă şi se pedepseşte singur. Iisus Emmanuel a spus: „Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, şi cu tot cugetul tău.” (Matei 22: 37). Iubindu-l pe Dumnezeu, iubim totul şi pentru că Dumnezeu este în fiecare şi în orice lucru, nu putem să facem rău altei fiinţe sau lucru fără să ne prejudiciem pe noi înşine. Numai printr-o sinceră introspecţie individul poate ajunge la o înţelegere de sine, reală şi este capabil să recunoască şi să aprecieze valoarea experienţelor oferite de viaţă. Atunci când personalitatea curentă este purificată, se obţine adevăratul respect de sine.
 
Pe măsură ce personalitatea unui individ devine aliniată cu adevărata sa natură interioară, individul îşi dă seama de puterile mari pe care i le-a conferit Dumnezeu Tatăl. Apoi, el poate folosi aceste daruri în mod conştient şi în serviciul vieţii şi al omenirii. Dumnezeu a amplasat în interiorul nostru o cheie. Această cheie este inima noastră şi inima noastră este centrul iubirii. Cu această cheie putem deschide uşile spre cele cereşti şi spre slava vieţii. Dacă vrem să vedem lumile de dincolo, trebuie să o facem în Spirit. Corpul nostru material nu poate suporta vibraţiile Iubirii infinite. În lumile Spiritului totul se supune Legi divine a Iubirii. Omul trebuie să se identifice cu nucleul său – Arhetipul Omului Celest – pentru a obţine armonia universală. El se va uni conştient cu frecvenţele eterne ale Arhanghelilor, Fecioarei Maria şi Logosului Hristic. Pe măsură ce puterea Spirit-Suflet-Sinelui străluceşte prin intermediul personalităţii curente, el va cunoaşte adevărul şi va fi liber. Atunci când omul este capabil să ajungă în centrul fiinţei sale, inima vieţii şi a creaţiei, atunci va şti să acţioneze pe calea adevărată, care este calea iubirii. Adevărul revelat trebuie să fie transpus în practica de zi cu zi.
 
CUPRINS:
înţelegând Porţile către Lumină
Introducere... 13
Despre Meditaţie şi Exerciţiu... 14
Fiinţare şi Existenţă... 17
Arhanghelii... 19
Energia vitală, Dublurile Eterice, Centrii de Energie şi Eterurile... 21
Cele şapte făgăduinţe ale Cercetătorilor Adevărului... 25
   Trecând prin Porţi către Lumină
începutul... 28
Meditaţia Preliminară... 29
Echilibrarea Corpurilor
Acordarea cu Arhanghelii... 31
Lucrul în Interiorul unei Piramide Psiho-Mentale
Pulsul Vieţii... 33
Vizualizarea Formelor
Meditaţia la Malul Mării... 36
Cum să simţim Arhanghelii în Natură
Un Crin Alb... 39
Acordarea cu Formele
Mai Multe Feluri de Iubire... 41
înţelegându-ne sentimentele
Peştera de Cristal... 44
Făcând Distincţie între Diferitele Energii
Stelele Arhanghelice cu cinci colţuri... 47
Protecţia Utilizând Focul lui Mihail
Protecţia Utilizând Energia lui Rafael
Protecţia prin Serenitatea lui Gabriel
Individualitatea Comună... 52
Recunoscând Unicitatea Omenirii
Acordarea cu Fecioara Maria... 55
în îmbrăţişarea Mamei Cereşti
Acordarea cu Hristos... 57
Să Fie Lumină
Curăţarea Templului... 60
Autovindecarea
Vindecarea la Distanţă... 63
Trimiţând Energie Vindecătoare
O Mantie Albă, Curată... 66
Purificarea corpurilor
Trup şi Suflet... 69
Privind într-o oglindă limpede precum Cristalul
Precum Deasupra, Aşa şi Dedesubt... 73
Diamantul de Lumină
Caduceul lui Hermes... 76
Controlându-ne Puterile
Un Talisman Viu... 79
Semnul Crucii
Forma Noastră Arhanghelică... 82
Un Corp Nemuritor de Lumină
Porţi către Lumină... 84
Biserici, Lămpi şi Stele
Glosar de termeni... 89
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0269 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.