Plante medicinale miraculoase din flora Romaniei

Plante medicinale miraculoase din flora Romaniei
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-86663-0-9
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 406

DESCRIERE

…plantele, atunci când sunt folosite cu înţelepciune, pot genera miracole. Vă veţi convinge, măcar parţial de acest lucru răsfoind paginile acestei cărţi, concepută atât pentru cei dornici de a cunoaşte mai multe despre virtuţile terapeutice ale plantelor, cât şi pentru cei care caută un leac pentru suferinţele lor.

De altfel, această lucrare a fost concepută astfel încât să împlinească trei deziderate: să permită o lectură uşoară şi agreabilă, să fie un ghid extrem de pragmatic, precis şi eficient de folosire a plantelor medicinale şi să ofere informaţii verificate cu privire la utilizarea optimă a plantelor de leac în tratarea anumitor afecţiuni.
Fireşte, această carte ascunde şi alte surprize plăcute, pe care vă invităm însă să le descoperiţi singuri prin lectură.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Terapii complementare

32,00 lei
34,90 lei (-8,31%)
Created in 0.0395 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.