Pisica lui Dalai Lama și cele patru lăbuțe ale succesului spiritual - David Michie

Pisica lui Dalai Lama și cele patru lăbuțe ale succesului spiritual - David Michie
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8758-65-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 250
Categoria: Budism

DESCRIERE

Pisica lui Dalai Lama și cele patru lăbuțe ale succesului spiritual - David Michie
 
... atunci când apropiaţilor lui Dalai Lama li se dă sarcina de a-i pune la dispoziţie Sfinţiei Sale o carte pe care să o poată oferi în dar vizitatorilor săi, un voluntar neaşteptat îşi întinde lăbuţele. Cartea ar trebui să sintetizeze cele patru elemente-cheie ale budismului tibetan şi, foarte important, să transmită cât de profund liniștitor este să te afli în  prezenţa Sfinţiei Sale. Şi cine ar putea face asta mai bine dacă nu felina sa preaiubită?
 
Prin întâlnirile cu oaspeţi celebri şi prin propriile aventuri fascinante, Pisica lui Dalai Lama explică toate cele patru teme-cheie, nu atât ca idei, cât ca practici concrete. Dacă ai căutat vreodată o sinteză a înţelepciunii budiste, chiar şi dintr-o sursă neobişnuită, cu botic umed, mustăcioare şi blăniţă, atunci fix aceasta ar putea fi cartea care să te facă să torci!
 
Pisica lui Dalai Lama a revenit: neastâmpărată, vanitoasă – și la fel de încântătoare ca întotdeauna!
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0395 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.