Percepțiile unui nonconformist - David Icke

Percepțiile unui nonconformist - David Icke
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-973-1965-60-4
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 656

DESCRIERE

Percepțiile unui nonconformist - David Icke
 
... ne conduce din umbră un grup de oameni influenți? Este real ce vedem în media sau totul este un spectacol pus în joc pentru a ne influența reacțiile și comportamentul? Este reală pandemia COVID-19 sau este încă un pas înspre limitarea libertății noastre? Suntem dispuși să ne cedăm libertatea individuală pentru a fi ”protejați” de marile guverne manipulatoare ale lumii?
 
David Icke ne avertiza încă de acum 30 de ani despre pericolele lumii moderne, despre încercarea elitei de a prelua puterea mondială, cu sacrificarea unei mari părți a populației. Nu de puține ori, Icke a fost ridiculizat pentru avertismentele extreme pe care le-a lansat, iar Facebook și YouTube l-au interzis pentru lungi perioade de timp.
 
Toate acestea până la începutul pandemiei COVID-19, pe care el o descrisese deja în amănunt. Pandemia s-a desfășurat pas cu pas exact cum a prezis el. De atunci, lumea a început să îl asculte.
 
Teoriile expuse în această carte sunt documentate riguros și sunt însoțite de dovezi clare și foarte greu de contrazis. Curajosul demers al lui David Icke de a demasca grupul restrâns care ne conduce include nume cunoscute, situații și date concrete. Nu sunt doar teorii aruncate din imaginația sa, ci fapte concrete și documentate comise de nume reale. Toate sunt expuse în această carte destinată celor care vor să afle adevărul despre lumea în care trăim astăzi.
 
Percepțiile unui nonconformist este o carte actuală, ce vorbește despre probleme care ne privesc pe toți chiar acum: conducerea maselor prin frică, manipularea prin televiziune și internet, aportul giganților media la propagarea fricii și submisiunii, adevăratul scop al pandemiei și al campaniilor internaționale de vaccinare, metaversul și alte asemenea subiecte arzătoare.
 
Este o carte care își va transforma fiecare cititor într-un ”nonconformist”, o ființă umană deschisă care nu poate fi manipulată, o conștiință care știe adevărul. O minte indezirabilă pentru cei care încearcă să ne transforme în sclavi.
 
Totuși, cartea Percepțiile unui nonconformist nu doar expune perspectivele îngrijorătoare ale prezentului, ci oferă și soluții pe care oricare dintre noi le poate aplica pentru a-și păstra libertatea, atât cât mai este posibil. O carte fenomenală care ar trebui să fie citită și recitită de cât mai mulți oameni!
 
CUPRINS:

Capitolul 1. Eu gândesc
Capitolul 2. Percepțiile unei conștiințe neconformiste
Capitolul 3. Operațiunea „falsul opozant”.
Capitolul 4.,, Covid”: Catastrofa calculată.
Capitolul 5. Nu există niciun „virus"
Capitolul 6. Succesiunea nefastă a înșelăciunilor
Capitolul 7. Războiul împotriva conștiinței tale
Capitolul 8. „Reeducarea” sănătății psihice
Capitolul 9. Trebuie să facem vaccinul?
Capitolul 10. Omul 2. 0
Capitolul 11. Cine controlează Oculta?
Capitolul 12. Cum scăpăm de Wetiko.
Post Scriptum
Anexă
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.