Perceptii despre Armonia Creatiei Divine. Partea a 2-a

Perceptii despre Armonia Creatiei Divine. Partea a 2-a
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786069029374
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 208

DESCRIERE

Perceptii despre Armonia Creatiei Divine. Partea a 2-a. Universul - Imparatia Divinitatii. Univers, Energii, Vibratii, entitati celeste și terestre - Dan Prepelita
 
„Cartea este provocatoare, incitantă, uneori revelatoare, alteori tulburătoare, capabilă să stimuleze inteligența, creativitatea și să răscolească visul, misterul și dorința de a-l înțelege și a-l iubi pe Dumnezeu. Desigur,   n-am să dezvălui aici conținutul amplu și profund al cărții, căci cititorul trebuie să descopere singur lumina ce i se va transmite în timpul lecturii, precum și frumusețea, înțe-lepciunea și grația ce-l însoțesc la tot pasul.” Maria Timuc
 
Ne trăim viața așa cum este ea și cum ne-am obișnuit să o considerăm. Dormim noaptea, ne trezim dimineața, mergem la serviciu sau la alte activități cotidiene, avem grijă de familie, de copii și nepoți și de casa noastră cu tot ceea ce am agonisit în viață.

Nici nu ne pasă de ideea nebunească, fantastică și absurdă, că în tot acest timp ne ducem viața pe un bulgăraș de pământ, apă și diverse alte materii, care aleargă cu o viteză înspăimântătoare printr-un spațiu ostil plin de mistere, printr-o imensitate de neconceput, împreună și printre nenumărate alte corpuri cerești, pe o traiectorie în aparență stabilă și veșnică, iar culmea fantasticului este că totul se mișcă foarte precis în timp ce bulgărașul nostru se învârtește ca un titirez, efectuând totodată și alte mișcări, fiecare cu rostul său, pe care noi oamenii nici măcar nu le simțim, așa că le ignorăm.

. Astfel, în anumite condiții propice de rezonanță, un om ar putea comunica nu numai cu alt om, dar și cu un animal, cu o plantă sau chiar cu un mineral, cu marea sau cu un munte, cu cerul și mama Pământ (GAIA, GEEA), ceea ce s-a mai întâmplat și este descris în cărțile sfinte, în povești, legende și mituri.
 
CUPRINS:

II. PERCEPTII DESPRE FORMA ȘI STRUCTURA UNIVERSULUI
Despre FORMA și STRUCTURA Universului
Despre UNIVERS ca un TITIREZ
Despre UNIVERS, Multivers şi CERURI
Despre simbolul vieții în forma Universului
Despre structura şi comportarea Universului
Despre LUMINĂ şi informația divină
Despre scuturi şi accesul omului în Univers
Despre FAZELE şi ETAPELE creării Universului

III. PERCEPŢII DESPRE FUNCTIONAREA UNIVERSULUI
Despre SCHEMA Universului computerizat (SR"A") din structura Sistemului biconic
Despre super-computerul astro-cuantic din Univers
Despre PRINCIPIUL computerului astro-cuantic
Despre acțiunile ce modelează Universul
Despre PULSATIA structurii biconice

IV. PERCEPŢII DESPRE TIMPUL OMULUI ȘI AL UNIVERSULUI
Despre TIMPUL omului şi realitatea individului
Despre TIMPII Universului şi dispariția timpului
Despre CĂLĂTORIA ÎN TIMP
Despre structura spațiu-timp şi alte denumiri
Despre înfăşurătoare-scut şi PORȚI temporale
Despre construirea imaginii "REALITĂȚII”
Despre sincronizarea şi rezonanța temporală
Despre TIMP - ILUZIE în mâna Domnului

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0234 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.