Parenting viral

Parenting viral
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-0968-3
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 336

DESCRIERE

Parenting viral. Ghid pentru stabilirea limitelor şi creşterea copiilor responsabili în mediul online - Mindy McKnight
 
Trebuie să ne educăm copiii prin puterea exemplului. Cea mai bună modalitate de a ne învăța copiii să nu se teamă de eșec este să le arătăm că nici noi, părinții, nu ne temem de el. Astfel, copiii ajung să gândească liber, să-și asume riscuri calculate și să devină uimitorii lideri de mâine, de care lumea are atâta nevoie. Propun să ne încurajăm copiii, să le lăudăm eforturile și să-i învățăm să-și accepte eșecurile, celebrându-le totodată fiecare reușită. Haideți să încercăm și să vedem ce se întâmplă! – Mindy McKnight
 
Iată un ghid practic pentru părinţii care își doresc să se inițieze în secretele lumii digitale din secolul al XXI-lea. De la sfaturi şi trucuri despre aplicaţiile şi platformele de socializare ale momentului până la idei de organizare a căminului tău, Parenting viral îți propune reguli, structuri şi cadre pentru ca digitalul, noul membru al familiei tale, să nu vă strice armonia.

Ea însăși mamă și youtuber, Mindy McKnight îţi oferă un insight fresh despre ce înseamnă să fii părinte într-o eră dominată de touchscreen și de rețele, în care copiii tăi pot deveni la fel de ușor sclavi, victime sau stăpâni. Dar ține numai de tine să descoperi rețeta-minune după care să echilibrezi în familia ta avantajele și dezavantajele tehnologiei, astfel încât să vă folosiți de ea și mici, și mari fără să vă puneți în pericol. Un pont bun ar fi să mai dați cu toții câte o fugă și prin minunata lume analogică de care... nu-i așa că uneori vi se cam face dor?
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
PARTEA I
Viața printr-un selfie stick:
Cum a transformat tehnologia parentingul.

1. Așa a fost atunci, așa este acum
2. Ce este noul spațiu digital și de ce avem nevoie de el?
3. Reguli și contracte de utilizare a rețelelor de socializare și a telefoanelor mobile.
4. Bazele rețelelor de socializare: sfaturi, sugestii și tot ce trebuie să știi
 
PARTEA A II-A
Familia și viața de familie

5. Structura familiei
6. Stabilește regulile casei, respectă-le și nu face abuz de ele.
7. Fii autoritatea iubitoare și parentală în același timp
8. Fii sincer și în siguranţă într-o lume a ipocriziei digitale
9. Responsabilitățile familiei
10. Brigada familiei.
 
PARTEA A III-A
Prietenie și comunitate

11. Copii, prieteni și hărţuitori
12. Trebuie să ai prieteni.
13. Scrânciobul digital
Multumiri
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0595 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.