Ormus. Tainele dezvăluite ale unei substanțe minunate

Ormus. Tainele dezvăluite ale unei substanțe minunate
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208
Categoria: Terapii (altele)

DESCRIERE

Ormus. Tainele dezvăluite ale unei substanțe minunate - Gregorian Bivolaru
 
... de-a lungul istoriei este menţionată existenţa unui elixir miraculos ce poartă diverse nume, cum ar fi Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Sămânţa Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Albă, Porumbiţa Albă, Piatra Filozofală, Aurul Alb sau chiar Mana Cerească (la care se face referire în Biblie, în Cartea Exodului). Acest elixir se consideră a fi conex cu o nouă stare a materiei, identificată şi cercetată în ultimele câteva decenii. Este vorba despre ceea ce este cunoscut sub numele de ORMUS, ce este considerat a fi cea de-a patra stare a materiei...
 
... la nivelul trupului, elementele ORMUS încetinesc procesele de îmbătrânire, estompează chiar cicatricile, reduc ridurile, fac să dispară părul cărunt şi vergeturile, revitalizează tinereţea şi prospeţimea fiinţei umane. în plus, elixirele ORMUS inversează procesul specific prin care fiinţa umană îşi pierde părul, stimulând regenerarea şi creşterea acestuia.
 
Produsele ORMUS sunt antifungice, antibacteriene şi antiparazitare, ceea ce se dovedeşte a fi de mare folos în demersurile de detoxifiere. Elixirele ORMUS ajută la reducerea durerilor musculare şi articulare, deoarece prezintă proprietăţi antiinflamatorii. Produsele ORMUS pot utilizate inclusiv sub formă de ORMUS lichid, ce poate fi zilnic ingerat. De asemenea, produsele ORMUS pot fi utilizate cu succes în loţiunile hidratante, dar şi în uleiurile pentru trup. Se poate spune că produsele ORMUS se dovedesc a fi o tehnologie revoluţionară şi conţin cheia necesară pentru viitoarea bunăstare a populaţiilor lumii.
 
ORMUS trezeşte şi amplifică starea de focalizare a conştiinţei, promovează claritatea lăuntrică, facilitează apariţia unei stări de calm, dinamizează intuiţia şi stimulează regenerarea trupului, dar şi a psihicului...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0232 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.