Orgasmul multiplu masculin

Orgasmul multiplu masculin
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 256
Categoria: Sexualitate

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Orgasmul multiplu masculin. Secrete sexuale pe care fiecare bărbat ar trebui să le cunoască - Mantak Chia, Douglas Abrams Arava
 
"Orgasmul multiplu masculin" este o carte despre arta amorului, destinată nu doar bărbaţilor, ci şi iubitelor lor. Ea vă oferă tehnici practice şi accesibile care vă vor îmbunătăţi considerabil performanţele sexuale, vă vor amplifica virilitatea, vă vor revigora şi întineri. Asimilând principiile expuse şi practicând tehnicile prezentate aici, veţi atinge împlinirea şi fericirea în cuplu, ajungând sâ "cântaţi cu inima".
 
Fragmente din carte:
…stiinţa misterioasă a amorului taoist a fost structurată pe scheletul acestei filosofii lipsite de artificii, plină de prudenţă, spirit de "economie", forţă şi supleţe. Pentru a amplifica la nesfârşit disponibilitatea amoroasă a celor ce se iubesc au fost puse la punct metode precise de stăpânire a energiei sexuale prin ceea ce se numeşte continenţa sexuală: aceasta implică în principal reţinerea spermei în corpul bărbatului, fără a fi eliminată prin ejaculări sau poluţii nocturne iar la femeie, lipsa descărcărilor explozive specifice din timpul orgasmului şi reducerea secreţiilor menstruale.
 
Trei principii esenţiale, rod al unei experienţe milenare, disting ştiinţa misterioasă a amorului taoist de alte teorii referitoare la sexualitate: 1) Bărbatul trebuie să-şi suprime total tendinţa sau dorinţa de a ejacula, trăind frenetic pasiunea şi plăcerea amoroasă, dar nelăsându-se niciodată dominat de acestea. 2) Ejacularea este epuizantă şi nu constituie, în nici un caz, extazul amoros al bărbatului, fiind asimilată cu o enormă pierdere de potenţial sexual, de energie subtilă şi de fluide vitale care, mai devreme sau mai târziu, conduc la vlăguire şi deprimare. 3) Se pune un accent deosebit pe importanţa orgasmului feminin multiplu, amplu, controlat, de tip cervico-uterin.
 
Aceste principii se regăsesc astăzi în toate lucrările sexologilor moderni (de exemplu, cele "cinci semne" revelatoare ale orgasmului feminin, aşa cum sunt descrise într-un străvechi tratat taoist, concordă perfect cu studiul sexologului A. C. Kinsey în lucrarea Sexual Behaviour ofthe Human Female).
 
1. în ceea ce priveşte controlul ejaculării, străvechile texte taioiste recomandă întreruperile frecvente în timpul actului sexual, cu scopul de a prelungi indefinit durata coitului, ceea ce permite femeii să ajungă să resimtă şi să controleze orgasmul, iar iubitului ei să înveţe să controleze treptat ejacularea, ajungând chiar să o suprime. Conform filozofiei taoiste, bărbatul reprezintă analogic forţa YANG (+) şi el are toate atributele masculinului. Acest principiu este mai volatil, mai rapid şi mai activ decât principiul feminin, care, analogic, reprezintă forţa YIN (-). Comparând vigoarea sexuală a bărbatului cu cea a femeii, străvechile texte fac adesea apel la metafora focului şi a apei: focul aparţine predominant lui YANG şi, cu toate că acţiunea sa este rapidă şi puternică, el este adeseori biruit de apă, care este o forţă predominant YIN. Şi în Occident, în epoca actuală, controlul ejaculării constituie un element foarte important al raporturilor sexuale. Concluzia cea mai uimitoare la care au ajuns sexologii moderni Masters şi Johnson este că bărbatul nu are nevoie să ejaculeze deloc atunci când face dragoste, cu excepţia momentului când doreşte să aibă copii. Acest lucru are o importanţă capitală mai ales după vârsta de 50 de ani. în această direcţie, maeştrii taoişti afirmă: "Bărbatul trebuie sâ-şi cultive la perfecţiune arta de a-şi întârzia nedefinit ejacularea; până ce iubita sa a ajuns la un număr suficient de mare de orgasme. El nu trebuie sâ-şi lase deloc sămânţa (sperma) sâ se irosească prosteşte prin ejaculare " Există, de fapt, o legătură foarte directă între potenţialul sexual prezent în corp şi forţa interioară a unui om, constatându-se că toţi oamenii cu forţă interioară deosebită au şi un potenţial sexual puternic. Fenomenul este de multă vreme cunoscut şi a fost aplicat de multe ori în secret de către unii regi sau conducători ce urmăreau să obţină putere şi glorie prin influenţa puternică asupra supuşilor. Totuşi, acţionând cu înţelepciune, mulţi asemenea conducători au înţeles această putere a sexualităţii ca pe o valoroasă taină pentru armonizarea vieţii.
2. Taoiştii arată ca orgasmul masculin şi ejacularea nu sunt unul şi acelaşi lucru. Numai nefasta obişnuinţă şi ignoranţa ne fac să credem că ejacularea ar constitui punctul culminant al plăcerii…
 
CUPRINS:
Capitol introductiv Continenţa sexuală - o nouă viziune asupra sexualităţii
Avertisment
Capitolul I DOVADA SE AFLĂ ÎN PANTALONI... 21
Capitolul II CUNOAŞTE-TE PE TINE ÎNSUŢI... 31
Capitolul III CUM SĂ DEVII UN BĂRBAT CU ORGASME MULTIPLE... 54
Capitolul IV SĂ CUNOAŞTEM FEMEIA... 108
Capitolul V CUM SĂ DEVENIŢI UN CUPLU MULTIORGASMIC... 129
Capitolul VI SATISFACŢIE GARANTATĂ... 167
Capitolul VII ÎNAINTE DE A CHEMA INSTALATORUL... 200
Capitolul VIII SĂ FACEM DRAGOSTE ÎNTREAGA VIAŢĂ... 223
Note... 244
Apendice... 252
Bibliografie selectivă... 253

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0219 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.