Oracolul zodiac

Oracolul zodiac
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8742-55-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160 pag + 26 de arcane astrologice

DESCRIERE

Oracolul zodiac
 
Studiul aprofundat si practica astrologiei sunt la fel de complexe, iar în mâinile unui astrolog experimentat, astrologia devine un instrument foarte eficient. Acest oracol zodiac intentioneaza sa ofere o modalitate de lucru simpla si clara de a ne orienta în viata de zi cu zi, în acele momente în care, din diferite motive, avem la îndemâna doar acest oracol, care ne pot ajuta ori de câte ori intuim sau chiar stim ca urmeaza un anumit eveniment - indiferent de natura lui - si nu avem cu cine sa ne sfatuim asupra deciziei sau actiunii

noastre. Modelele foarte simple de etalare ale prezentului oracol zodiac se pot dovedi nu doar un ajutor pretios, ci si o disciplina spirituala ia care putem apela în astfel de momente. Daca lectura acestor pagini înseamna pentru tine o incursiune de început în domeniul informational vast al astrologiei, lucrul cu oracolul zodiac va deveni în timp o cale de întelegere a evenimentelor si a felului în care le poti traversa, si o necesara îndrumare pe care Dumnezeu este pregatit sa ti-o ofere daca l-o ceri cu umilinta, cu sinceritate, cu iubire si cu credinta.
 
În aceste pagini vom prezenta într-o maniera simpla, clara si usoara Casele astrologice, Semnele, Planetele, Elementele si modurile vibratorii subtile, din perspectiva folosirii oracolului zodiac, fara sa intram în complexitatea propriu-zisa a astrologiei ca stiinta sacra. în egala masura însa, informatiile oferite echivaleaza cu minimul alfabet astrologie care, odata corect însusit, permite celui pasionat sau spiritual motivat, sa aprofundeze astrologia pe nivelele ei superioare sau de specialitate. Cartea de fata pune în armonie divinatorie arcanele cu informatia astrologica, într-o forma spirituala, care ne aminteste, înca o data, ca totul se face cu acordul si cu prezenta permanenta a lui Dumnezeu Tatal.
 
În maniera accesibila în care poti utiliza oracolul zodiac, tu vei practica de fapt o modalitate foarte asemanatoare astrologiei orare, fara a trebui sa respecti însa regulile si complexitatea ei. Dar, prin analogie cu ea, oracolul zodiac lucreaza la fel, la o scara mult redusa.
 
Astrologia orara este acea ramura a astrologiei care întocmeste astrograme (sau harti astrologice) pentru momentul în care, fata în fata cu astrologul fiind, sau comunicând direct cu el, tu îi adresezi o întrebare. Acea astrograma este „tema natala" a întrebarii tale, la care vei primi un anumit raspuns, dupa ce astrologul va analiza ansamblul planetar rezultat din datele „de nastere" ale întrebarii: ziua, luna, anul, localitatea, dar, mai ales, momentul exact al întrebarii: ora si minutul.
 
CUPRINS:
 
Introducere... 3
Pregatirea pentru divinatia cu oracolul zodiac... 7
Prezentarea arcanelor astrologice... 21
    Semnele zodiacale (1-12)... 31
    Planetele (13-22)... 40
    Elementele subtile (23-26)... 53
Tehnici de etalare a arcanelor... 61
Glosar de termeni... 88

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0223 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.