Oracolul îndragostitilor

Oracolul îndragostitilor
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8742-24-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 52 lamele

DESCRIERE

Oracolul îndragostitilor
 
Oracolul îndragostitilor consta într-un set de 52 lamele specifice: 22 de lamele, numerotate cu cifre romane, reprezentând arcana majora, si 30 de lamele, numerotate cu cifre arabe, reprezentând arcana minora. Fiecare lamela dintre cele 52 este expresia unor aspecte semnificative, a unor situatii, stadii ce caracterizeaza relatia de iubire pentru care consultam oracolul.
 
Cele 22 de lamele din arcana majora reprezinta temele centrale, arhetipale ale calatoriei spirituale pe care o parcurge relatia de iubire pentru care consultam Oracolul îndragostitilor.
 
Atunci când într-un joc apare o lamela din arcana majora, semnificatia ei o depaseste pe cea a lamelelor din arcana minora. Ea ne comunica faptul ca relatia de iubire pentru care consultam oracolul interfereaza cu o tema centrala a calatoriei noastre spirituale individuale.
 
Daca la o consultare a oracolului vom extrage una sau mai multe lamele din arcana majora, aceasta arata ca trecem printr-o etapa fundamentala din existenta noastra, ori ca relatia de iubire pentru care consultam Oracolul îndragostitilor este una cruciala pentru existenta noastra.
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Stiinta divinatiei

290,00 lei
345,00 lei (-15,94%)
Created in 0.0672 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.