Oracolul Indian - Editura Ganesha

Oracolul Indian - Editura Ganesha
Preț: 52,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: Un set cu 32 de lamele şi o broşură explicativă cu 128 de pagini

DESCRIERE

Oracolul Indian - Editura Ganesha
 
Un set cu 32 de lamele şi o broşură explicativă cu 128 de pagini
Prospectarea supranaturală în mod divin integrată a ceea ce urmează să se petreacă în existența noastră
Acest oracol provine din hinduism, revelându-ne misterul și profunzimile străvechilor Veda-e ale brahmanismului indian. Doctrina brahmanică promovează credința în nemurirea sufletului, precum si in revenirea sa constantă, in incarnări succesive, pe Pământ, pentru desăvârșirea sa, în conformitate cu karma acumulată în existențele ciclice și în virtutea unei Justiții Dumnezeiești Infailibile. Acest oracol ne invită să ascultăm vocea Inimii Spirituale - manifestare a scânteii divine (Atman) din Dumnezeu Tatăl, care se află în fiecare ființă umană.
 
Consultă Oracolul Indian ca să afli ce îţi rezervă destinul! Numerologia se aplică și la interpretarea lamelelor oracolului. În afară de indicațiile specifice referitoare strict la o anumită lamelă, este bine să ținem cont și de informația pe care ne-o transmite numărul caracteristic al lamelei respective.
Există o anumită asociere bine intenționată între lamelele Oracolului Indian şi numerologie (vezi semnificația numerelor atașată descrierii fiecărei lamele în parte).

Se pot folosi informațiile din numerologie în asociere cu semnificația lamelelor Oracolului Indian pentru a afla interpretări ale datei de naştere sau semnificația unei anumite zile
 
În timpul consultării Oracolului Indian suntem de fapt ghidați de intuiția superioară și inspirația divină care sălășluiește în fiecare dintre noi!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0329 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.