Oracolul Arhanghelului Gabriel

Oracolul Arhanghelului Gabriel
Preț: 94,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 136 pag + 44 lamele

DESCRIERE

Oracolul Arhanghelului Gabriel
 
Grație acestui joc divinatoriu, veți putea să vă conectați la raza galben-aurie a Arhanghelului Gabriel, pentru a comunica astfel cu el și pentru a înțelege etapele pe care este necesar să le parcurgeți pentru a vă putea percepe vocea inimii. Arhanghelul Gabriel este aici pentru a vă aduce răspunsul la întrebările voastre, dar mai ales pentru a vă confirma ceea ce simțiți deja.
 
Sunteți înzestrați cu capacități psihice și merită ca, fiind plini de credinţă, să vă deschideți conștiința către Absolut. Pentru a primi mesajele Arhanghelului Gabriel, este nevoie să ne simțim bine ancorați și conștienți de propriul nostru loc pe Pământ. Atunci când extragem lamelele acestui oracol, conform ghidării Arhanghelului Gabriel, toți centrii noștri subtili energetici vor înflori, fiind îmbăiaţi de energia sa sublimă. Arhanghelul Gabriel a știut să găsească cuvintele potrivite pentru a ne oferi cea mai frumoasă învățătură cu privire la iubire. Acesta este un oracol pe care îl putem folosi în fiecare zi, pentru a sorbi din cuvintele acestui minunat Arhanghel. El este prezent pentru a ne îndruma, pas cu pas, pe calea noastră și pentru a ne îmbrățișa cu strălucitoarea sa lumină.
 
Mesajul pe care Gabriel ni-l transmite este un mesaj special. Iată, aici, un pasaj: „Învățăturile mele vă arată calea către forța iubirii și a armoniei relațiilor. Ele vă aduc, de asemenea, diferite instrumente pentru evoluția sufletului vostru. Vă voi arăta cât de necesar este să mergeți înainte conform planului dumnezeiesc ce a fost anume lăsat pentru voi și să nu așteptați acceptul celorlalți pentru a face pași pe cale. Lăsați-vă purtați de iubirea care curge prin fiecare țesut al trupului vostru, prin fiecare celulă, prin fiecare ungher al sufletului vostru. Învățați să ascultați șoaptele Îngerilor.“
 
Arhanghelul Gabriel ne aduce cunoștințele necesare pentru a merge mai departe în călătoria noastră spirituală, îndrumându-ne astfel să ne îndreptăm spre lumină. El ne învață să simțim starea de compasiune și nu starea de milă, astfel să putem să ne cufundăm în esența propriului suflet. Compasiunea nu este doar un act de prietenie, ci și un mod de a trăi pur și simplu. Compasiunea este necesar să facă parte din viața fiecărei ființe umane. Pentru a putea merge mai departe așa cum se cuvine și pentru a ajunge să înțelegem care este rostul și menirea noastră în această viață, este necesar să acționăm aidoma unor ființe dumnezeiești.
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0470 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.