Ora nevăzută

Ora nevăzută
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-40-1979-0
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 272

DESCRIERE

Ora nevăzută - Alice Hoffman
 
O călătorie fantastică, în care descoperi puterea salvatoare a poveștilor și a cărților
 
„M-am cufundat imediat în Ora nevăzută. E o încântătoare poveste despre dragoste și matu-rizare, dar și un motor narativ de mare putere. Alice Hoffman se pricepe de minune la povești și la scris." – Stephen King
 
În ziua în care Mia Jacob nu mai vede nicio cale de a supraviețui, puterea miraculoasă a cuvintelor o salvează. Litera stacojie a fost scrisă cu aproape două sute de ani în urmă, însă pare să relateze povestea mamei Miei, Ivy, și a vieții lor în Comunitate – un cult opresiv din vestul statului Massachusetts, care interzice contactul cu lumea exterioară și consideră cărțile malefice. Dar cum a putut Nathaniel Hawthorne să surprindă atât de precis durerea și pierderea pe care Mia le poartă în ea?

Pe parcursul unei călătorii în timp marcate de dragoste și de inimi frânte, Mia trebuie să renunțe la regulile cu care a crescut în Comunitate. Pe măsură ce o face, își dă seama că lectura te poate transporta în alte lumi și că scriitorii și cititorii se influențează reciproc în moduri misterioase.
Nathaniel Hawthorne a scris: „Un singur vis este mai puternic decât o mie de realități". Aceasta este povestea visului unei femei.

„Captivantă, bogată în semnificații și plină de magie, Ora nevăzută dezvăluie poveștile pe care femeile și le spun reciproc, povești care adesea ne salvează, despre prețul și pericolele maternității, despre dificultățile cu care s-au confruntat femeile de-a lungul timpului în încercarea de a-și lua soarta în propriile mâini. Alice Hoffman, o adevărată maestră a realismului magic, își conduce cititorii într-o aventură fantastică, mistică, o călătorie fascinantă care celebrează bucuria și puterea lecturii și îndrăznește să creadă în imposibil." – Kristin Hannah, autoarea bestsellerului Cele patru vânturi
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica/Literatura Initiatica

Created in 0.0485 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.