Omul intre Resetarea Planetara si Extinctia in masa - Emil Strainu

Omul intre Resetarea Planetara si Extinctia in masa - Emil Strainu
-4,5%
Preț: 105,00 lei
110,00 lei (-4,55%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786306506903
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 568

DESCRIERE

Omul intre Resetarea Planetara si Extinctia in masa - Emil Strainu
 
Inca de la aparitia societatii umane au existat provocari, riscuri si pericole la adresa existentei sale. Dar cele mai mari si mai presante provocari au fost cele aparute in a doua jumatate a secolului al XX-lea (cele Doua Razboaie Mondiale, Razboiul Rece, Criza Rachetelor din Cuba etc.) si mai concret provocarile din acest inceput de secol al XXI-lea lansate de Marea Resetare Globala
 
RESETAREA GLOBALA PRIN SCHIMBAREA/INLOCUIREA SPECIEI UMANE?!
 
O carte aparuta in 1956... (Nu este nicio greseala, anul aparitiei este chiar 1956, dupa razboi si dupa inabusirea Revoltei de la Berlin - 1953 - si anul Revolutiei Anticomuniste de la Budapesta) ne spune ca, pentru a reprima din fasa orice revolta, nu trebuie sa se actioneze cu violenta.
 
Metode asemanatoare celor ale lui Hitler sunt depasite. Este suficient sa creezi o conditionare colectiva atat de puternica, incat insasi ideea de revolta nu va mai aparea in mintea oamenilor. Idealul ar fi sa pregatim indivizii inca de la nastere, limitand aptitudinile lor biologice innascute. Dupa aceea, am continua conditionarea, reducand intr-o maniera drastica educatia...
 
Un individ incult nu are decat un orizont de gandire limitat si, cu cat gandirea sa este limitata cu preocupari mediocre, cu atat mai putin se poate el revolta. Trebuie sa facem in asa fel incat accesul la stiinta sa devina din ce in ce mai dificil si elitist, intre popor si stiinta sa existe o prapastie, iar informatia destinata publicului larg sa fie lipsita de orice continut cu caracter subversiv.

Mai ales fara filosofie. Si aici, trebuie sa folosim puterea de convingere si nu violenta directa: vom difuza masiv, prin intermediul televiziunii, emisiuni de divertisment care sa se adreseze doar laturii emotionale sau instinctive.
 
,, Mintile vor fi ocupate cu ceea ce este inutil si ludic." Este bine, printr-o vorbarie si muzica neincetate, sa impiedicam mintea sa gandeasca. Vom pune sexualitatea pe primul loc al intereselor umane. Nu exista un tranchilizant social mai bun.

In general, vom face in asa fel incat sa eliminam partea serioasa a existentei, sa luam in derizoriu tot ceea ce este valoros, sa intretinem o apologie constanta a lejeritatii, astfel incat euforia publicitatii sa devina standardul fericirii umane si modelul libertatii.

Conditionarea va produce astfel ea singura o asemenea integrare, incat unica frica  pe care va trebui sa o intretinem va fi cea de a fi exclus din sistem si deci de a nu mai putea accede la conditiile necesare fericirii. Omul de masa, astfel produs, trebuie sa fie tratat precum ceea ce este: o vita...

CUPRINS:

PARTEA I
RESETAREA GLOBALĂ PRIN SCHIMBAREA/ÎNLOCUIREA
SPECIEI UMANE?!.
NOUA ORDINE MONDIALĂ. DOSAR DE CAZ
FORUMUL ECONOMIC MONDIAL. DOSAR DE CAZ
MAREA RESETARE

PARTEA A II-A
ÎNTÂLNIRI DE DINCOLO DE ORIZONT
DEATH BRIDGE-PODUL MORŢII
PODUL DE DINCOLO DE CEATA VERDE
NU ESTE VREME DE MURIT
POLNII DENI - ZILELE POLONIEI SAU CONCURSUL CU
CONCURENŢI FANTOMĂ.
O POVESTE CU ŞI DESPRE ACTIVIŞTII PCR
SĂRBĂTORIRE CU UN OASPETE" INSOLIT DIN PACIFIDA
TESTAMENTUL INSOLIT
MESAJ DE LA CAVALERUL CĂLUGĂR ALB
CÂND ZAMOLXE VORBEŞTE CU GEBELEIZIS
DOSARUL OZN/UAP/FAN RAIOASA
DEBU - PLIMBAREA DE SOFIA STRĂINU
ODA NEAMULUI PROST - VASALII

PARTEA A III-A
RĂZBOIUL COGNITIV/RĂZBOIUL CUNOAŞTERII
INTRODUCERE
CONCLUZII.

ANEXE
ANEXA 1
CONCLUZII ALE CONSILIULUI UE PRIVIND FINANŢAREA
COMBATERII SCHIMBĂRILOR CLIMATICE
ANEXA 2
IN MEMORIAM
ANEXA 3
CE ESTE ORGANIZAŢIA/ASOCIAŢIA „KOSMOPOISK"
ANEXA 4
HAARP: CONTROLUL VREMII
ANEXA 5
NOUA RESETARE
ANEXA 6
PORUNCI CEREŞTI ÎN VARIANTĂ... ELECTRONICĂ!..
ANEXA 7
GAIA
ANEXA 8
PROFEŢII
ANEXA 9
RĂZBOIUL CLIMATIC
BREVIAR INFORMATIV
PĂRERI, ŞOCURI INFORMAȚIONALE, IPOTEZE.
DETECTAREA AERONAVELOR ÎNAINTE DE RADAR,
1917-1940 (colaj de fotografii)
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0230 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.