Obiectivul - Etapa constientizarii (vol. 5)

Obiectivul - Etapa constientizarii (vol. 5)
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-8935-15-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 148

DESCRIERE

Obiectivul - Etapa constientizarii (vol. 5) - Amratra
 
Obiectivul - Etapa Constientizarii este a cincea carte dintr-un ciclu de cinci carti care vor constitui ghidul de traversare a perioadei actuale si viitoar pe care omenirea le va parcurge.
 
Etapa Constientizarii este ultima fila care incheie ciclul primar de transformare a civilizatiei umane pe planeta Pamant.
 
Cartea este scrisa prin channeling si cuprinde modul in care orice om trebuie sa invete sa gandeasca.
Transforma-ti acum gandirea, intelegerea, schimba-ti mentalitatea si fii pregatit pentru saltul iminent al Umanitatii!
 
Cartile din Ciclul Etapa Constientizarii, respectiv: Incotro, Directia, Desprinderea, Acum si Obiectivul, au rol de repozitionare a gandirii si de schimbare a mentalitatii. Fiecare capitol contine o explicatie, o clarificare in acord cu titlul respectiv. Desi nu au legatura unele cu altele, capitolele cuprinse in carti trebuie citite cu rabdare si in ordine. Uneori, in text, anumite explicatii pot parea repetitive. Acest lucru se datoreaza faptului ca mesajele sunt adresate unei palete vaste de cititori, cu niveluri diferite de pregatire, repetitia avand rol de integrare.

Pe parcursul ciclului celor cinci carti, se pleaca de la idei simple, considerate cunoscute de catre oricine. Informatia este prezentata gradual, iar ultimele volume se adreseaza nivelurilor superioare de intelegere.

Cartile trebuie citite cu rabdare pentru a te familiariza cu modul de abordare, urmarindu-se ca tu sa reusesti sa cuprinzi menirea existentei tale pe aceasta planeta si totodata sa te adaptezi perioadei viitoare. Limbajul ales este simplu si pe intelesul tuturor. Remodelandu-ti gandirea, te vei inalta la un nivel superior de intelegere. - Amratra
 
Divin înseamna sa te înalti ca spirit si sa cuprinzi integral evolutia umanitatii si realitatea din context. A fi divin înseamna ca tot ceea ce ai învatat si ai înteles trebuie acum folosit pentru a împinge omenirea sa faca pasul spre urmatoarea treapta.
 
Divin înseamna sa contribui permanent cu ceea ce stii si poti crea tu bun pentru societate, astfel încât sa-i sprijini si pe ceilalti sa înainteze.
 
Divin înseamna sa nu urasti, sa nu fii lipsit de respect, sa nu ai interese ascunse, sa nu te lasi cumparat de fast si bani pentru ocazia de a-i obtine, de a folosi cu rost toate acestea doar în slujba Planetei si a semenilor tai.
 
Divin înseamna ca ai deprins siguranta ca si tu esti divin atâta vreme cât îti vei asuma în mod real rolul de creator sosit pe Pamânt cu scopul de a aduce beneficii celorlalti.
 
Divin înseamna sa întorci situatia existenta orientându-i pe ceilalti în directia viabila, aceea de a se purta civilizat si de a cuprinde sensul vietii...
 
CUPRINS:
 
Nota autorului
Cuvant inainte
1. Intoarcerea spre viitor
2. Planificarea obiectivelor
3. Inceputul sfarsitului
4. Dragostea ca mod de a fi
5. Dezvoltarea intelegerii si integrarea acesteia in comportament
6. Apusul ciclului primar
7. Concretizarea schimbarilor
8. Extinderea noilor concepte la nivel de planeta
9. Importanta ta in contextul actual
10. Noi moduri de preluare a informatiei
11. Rigurozitatea asamblarii noului tip de societate
12. Constructia unui nou mod de viata
13. Noile reguli si implementarea lor
14. Mersul inainte
15. Cei care vor fi lideri
16. Simtirea si iubirea
17. Efectul transformarii mediului inconjurator
18. Noile intervale de functionare
19. Eu in noua etapa
20. Iminenta trecerii spre o noua etapa
21. Ce este nou fata de ceea ce a fost vechi. Schimbari concrete
22. Gandirea de tip nou si insusirea ei
23. Trecutul cu bune si cu rele
24. Istoria si viitorul complet al omenirii
25. Obiective de indeplinit in noua etapa

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0932 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.