O lume ascunsa

O lume ascunsa
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 224

DESCRIERE

O lume ascunsa - Raymond Bernard
 
Afirmatiile din aceasta carte sunt relatari ale unor descoperiri stiintifice, fapte cunoscute din fiziologie si referiri la scrieri vechi, redate ca atare.
 
Exista numeroase autoritati care au afirmat ca farfuriile zburatoare si alte fenomene stranii exista, lucru pe care oamenii de stiinta nu vor sau nu îndraznesc sa-l admita. Putini oameni, din Statele Unite, au curajul sa afirme adevarul si numai adevarul despre orice subiect (chiar daca stiu adevarul). Acest lucru este valabil, în special, pentru savanti cu înalte studii si oameni suspusi. Guvernele s-ar prabusi - banii si creditul ar disparea. Ar fi un haos, iar indivizii bine situati s-ar ruina economic si social.
 
Adevarul este o calitate atât de rara, un strain întâlnit atât de rar în aceasta civilizatie a falsitatii, încât nu este primit niciodata de bunavoie, ci trebuie sa-si croiasca drum în lume prin lupta. Nu exista vreo scoala de stat care sa predea adevarul despre religie, sanatate, sistemul monetar, politica sau comert etc.
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte... 9
OZN-urile si secretul guvernamental... 12
Pietre de hotar în istoria marii descoperiri geografice a noi tinuturi necunoscute, facuta de contra-amiralul Richard E. Byrd în concavitatile polare, dincolo de Polul Nord si Sud... 18
Ge încearca sa dovedeasca aceasta carte... 20
Cuvânt înainte    22
CAPITOLUL 1
Descoperirea epocala a amiralului Byrd... 27
CAPITOLUL 2
Pamântul gol... 53
CAPITOLUL3
Cartea lui William Reed - „Fantoma Polilor"... 84
CAPITOLUL 4
Cartea lui Marshall B. Gardner - „O calatorie spre interiorul Pamântului sau au fost oare polii descoperiti, într-adevar?"
CAPITOLUL 5
A fost Polul Nord într-adevar descoperit?... 136
CAPITOLUL 6
Originea eschimosilor... 145
CAPITOLUL 7
Originea subterana a farfuriilor zburatoare... 152
CAPITOLUL 8
Descrierea unei expeditii aeriene teoretice în deschiderea polara care duce spre interiorul gol al Pamântului... 176
CAPITOLUL 9
Agartha, lumea subterana... 181
CAPITOLUL 10
Concluzie... 202
CAPITOLUL 11
OZN-uri sau farfurii zburatoare în Antichitate... 204
CAPITOLUL 12
Farfurii zburatoare, propulsie si relativitate... 211
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0335 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.