O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-978-590-4
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 256

DESCRIERE

O fată pe nume Willow - Sabine Bohlmann
 
O pădure fermecată și o fetiță cum nu s-au mai văzut.
 
Ce-ar putea face Willow cu o pădure? Căci asta a primit ea de la mătușa Alwina, o ditamai pădurea. Și nu numai atât. Fetița a primit și o căsuță nițel cam dărăpănată și ceva neașteptat: puterile de vrăjitoare ale mătușii. Dar chiar are Willow nevoie de toată această moștenire? Unde mai pui că ea trebuie să găsească alte trei fetițe cu darul vrăjitoriei.

Unde s-a mai auzit așa ceva? Și, mai ales, cum să dea de ele? Din fericire, Willow nu e singură, căci vulpoiul Rufus o însoțește peste tot.
O carte pentru cei care vor să știe ce forțe tainice îi întâmpină în lumea înconjurătoare.

Sabine Bohlmann n-are multă experiență cu vrăjitoria. Dar dacă o vrăjitoare i-a făcut vreodată vrăji, trebuie să fi fost una bună, fiindcă a crescut în München, într-un Cartier magic. Acolo trăiește și acum, cu soțul ei și cu copiii Jakob și Paulina. Iubește pădurile și crede că ar trebui să ne lăsăm mai des telefoanele să fie doar telefoane și să ieșim în natură. Asta încearcă ea să facă atunci când nu scrie sau când nu e într-un turneu de promovare. Dacă totuși ar deveni vrăjitoare, atunci ar face să apară ca prin magie o bibliotecă în fiecare oraș, un loc în care să te bucuri de aventura cărților și să te distrezi.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0404 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.