O fată de modă veche

O fată de modă veche
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 368

DESCRIERE

O fată de modă veche - Louisa M. Alcott
 
... fata „de modă veche” nu trebuie privită ca modelul perfect, ci ca o posibilă variantă îmbunătățită a fetei timpurilor noastre, care, din nefericire, pare să ignore sau să se rușineze de vechile obiceiuri bune – acelea care fac ca o femeie să fie cu adevărat frumoasă și demnă de stimă, și căminul să fie, datorită ei, ceea ce trebuie să fie cu adevărat: un loc fericit, unde părinții și copiii, frații și surorile învață să se iubească și să se ajute unii pe alții.

Dacă întâmplările prin care trece mica Polly ne pun pe gânduri sau ne oferă o lecție ce poate fi învățată, atunci, în ciuda multelor greutăți pe care le‑am întâmpinat, pot spune că nu mi‑am neglijat cu totul datoria față de tinerii – băieți și fete – pentru care este o onoare și o plăcere să scriu, căci ei mi‑au fost întotdeauna cei mai buni îndrumători, cei mai îngăduitori critici și cei mai apropiați prieteni. Louisa May Alcott
 
CUPRINS:

I.    Soseşte Polly    
II.    Moda nouă    
III.    Polly are necazuri         
IV.    Lucruri mărunte    
V.    încurcături     
VI.    Bunica    
VII.    Rămas bun     
VIII.    Şase ani mai târziu    
IX.    Lecţii    
X.    Fraţi şi surori    
XI.    Cusături şi împunsături...
XII.    Fructul oprit            
XIII.    Partea frumoasă a vieţii
XIV.    Renunţare    
XV.    Probleme de familie     
XVI.    Parada modei    
XVII.    Jocul de-a bunica    
XVIII.    Fata care nu îndrăznea
XIX.    Tom reuşeşte în viaţă
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0362 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.