O boală numită secret de familie. Vindecarea prin hipnoză

O boală numită secret de familie. Vindecarea prin hipnoză
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9707-88-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 176

DESCRIERE

O boală numită secret de familie. Vindecarea prin hipnoză - Virginie Tyou
 
... ceea ce se numea, odată, blestem, era adesea dovada unui teribil secret de familie cu efecte dezastruoase, inclusiv în planul stării de sănătate. Când dăm viață unui copil, îi transmitem tot ce nu era clarificat înaintea naşterii lui. Dar aducând lumină asupra zonelor de umbră din viaţa noastră, ne eliberăm nu doar pe noi, ci şi pe urmaşii noştri.
 
Se spune că atunci când o femeie dă naştere primului ei copil, îşi retrăieşte propria-i venire pe lume. Dând naştere pentru prima dată, Virginie Tyou trece prin dureri cumplite şi, în ciuda numeroaselor tratamente şi operaţii, rămâne cu un handicap: suferinţa o împiedică să lucreze, se deplasează cu mari eforturi şi nu mai poate avea relaţii sexuale.
 
Întâlnirea cu medicul chirurg Luc Bruyninx va fi salvatoare: în loc de încă o operaţie, îi propune un tratament al durerii prin hipnoză. Cu ajutorul lui, transformarea este totală! Incitată de conștientizările avute și în permanență atentă la indiciile din vise sau din timpul ședințelor de hipnoză, autoarea începe să pună cap la cap piesele unui misterios puzzle familial și îşi descoperă adevărata genealogie, elucidând, astfel, un secret de familie.
 
Din acel moment drumul vindecării va deveni unul plin de magie: durerile dispar instantaneu, îşi reia activitatea profesională, are o viață de cuplu împlinită și rămâne însărcinată de încă două ori. Fiul cel mare, odată ajuns la vârsta de 18 ani, îmbrăţişează meseria bunicului său necunoscut, îndeplinind plin de talent gesturile unei meserii pe care nu o învăţase niciodată.
 
Vă invităm într-o fascinantă călătorie spre interioritate, pe parcursul căreia vom învăța să avem încredere în ceea ce ne transmite corpul și în propria intuiție, dar și că avem, fiecare dintre noi, o imensă putere, o capacitate înnăscută de a ne găsi pe noi înșine, de a afla cine suntem și de unde venim.

CUPRINS:

PARTEA ÎNTÂI. ÎMI ASCULT CORPUL ȘI VISELE
Ajutorul lui Hipocrate
Aducerea pe lume a unui copil
Prima întâlnire de pe plajă
A doua ședință
Primul indiciu
Întâlnirea cu mama
Cel de-al treilea ochi
Al doilea indiciu
Al treilea indiciu
Comoara mea
Metamorfoza
O nouă viață
Trăiască bunica!
Familie numeroasă

PARTEA A DOUA. ÎN CĂUTAREA PROPRIULUI EU
Drumul spre via mea
Sus pe colină
O aterizare dificilă
În căutarea recunoașterii
Un chip prinde contur
De cealaltă parte a oglinzii
Viață dublă
Sunete și imagini peste generații
ADN-ul nu minte
Corpul întrece cuvintele
Crăciunul de care ai parte o singură dată-n viață
Ascensiunea cuvintelor
Ieșirea din tunel
Epilog
Postfață
Corpul nu minte niciodată
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0525 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.